Šta je novo?

Benchmark ne radi u Operi 9.5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene radi.

I kod mene radi, a naslov teme ti je baš dobar...

Poslednja izmena:
bez problema. mozda imas nekog trojancica ili spyware...

Radi i kod mene normalno.

P.S. Shta je sa benchmark podforumom ??

Nestao još pre par dana. U prevodu, ne primaju više žalbe :d

Forum radi savrseno, a i sajt se prikazuje ali kao da ne vuce CSS stilove vec je sve plane... Inace nije ukljucen user view nego bas author. Ne znam do cega je onda, probacu da reinstaliram pa sta bude...

Forum radi savrseno, a i sajt se prikazuje ali kao da ne vuce CSS stilove vec je sve plane... Inace nije ukljucen user view nego bas author. Ne znam do cega je onda, probacu da reinstaliram pa sta bude...

Cek cek, pa to nije ono sto si ti napisao u naslovu? Zasto pravis buku i dezinformises ljude onda? Nije mi jasno....ja mislio da ti kada ukucas www.benchmark.co.yu dobijes prazan ekran, jer po onom sto si originalno napisao i u poruci i u naslovu tako ispada.

meni se desilo da dobijem prazan ekran, kada odem na forum, kada sam nesto zeznuo oko "Block content" (ostala su setovanja sa bete). kada sam obrisao sve i ponovo kreirao pravila situacija se normalizovala.

Sajt radi, ali bez CSS-ova izgleda totalno pogresno... Sinoc sam pokusavao to da sredim i nisam uspe, zato sam i pitao da li je do mene, ocito da jeste...

Oprostite ako sam preterao sa naslovom :(

Poslednja izmena:
Hmmm, radi on i u Operi i u IE, al ja posle one vikend pauze ne mogu više da šaljem PP kao ni da pristupim usercp-u, probano sa oba gore navedena browsera i sa različitih računara.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno