Šta je novo?

Benchmark forum šifra vidljiva

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
Ne znam da li je pravo mesto za ovu temu ali ajde da probam.

Pri logovanju na forum, u gornjem desnom uglu, kada kucam šifru vidi se kao običan tekst, drugim rečima šifra je vidljiva za posmatrače sa strane.

Šta se dešava?

Pozdrav :wave:

Da, umesto input type trenutno je podešen na tekst, plus ne radi logovanje putem te forme.

p.s. Probao sam samo iz Google Chrome-a.

Korisnicko ime tekst, a sifra u zvezdicama (Opera).

Kod mene u Chromeu sve bez problema, kao i na netbooku i na laptopu, verovatno si nešto u opcijama čekirao što ne bi trebalo. Jednostavno udradi clean install Chromea i ne verujem da ćeš imati problema.

Poslednja izmena od urednika:
^ +1

Ja šifre ne kucam već koristim ekstenziju koja to radi to umesto mene a na bazi šifri držim jak password. Ekstenzija je LastPass, sve preporuke.

Poslednja izmena od urednika:
Preporuke i od mene za LastPass, odlična je stvar. :)

Ja šifre ne kucam već koristim ekstenziju koja to radi to umesto mene a na bazi šifri držim jak password. Ekstenzija je LastPass, sve preporuke.

Što se tiče Safarija, meni je stvarno žao ljudi koji su iz raznih razloga prinuđeni da svakodnevno koriste taj browser :)

Bas cu i ja da probam. Znaci to pruza jos jedan nivo zastite ?

edit
Cekaj ovo mi deluje kao da salje sifre i podatke toj firmi sto je napravila ovaj addon ?!!? Zayebi me ovog!

Poslednja izmena:
Kako dobar addon za FF ne verujem ! Hvala GoW za ovo, ostavi mi podatke na PM da ti posaljem karton piva za ovo! :)

Sad sam se igrao sa ovim, predobro je, imate jedan strong pass i to je sve sto treba da pamtite! Vr' brate! :)

Evo sad sam namestio i na mobu ovaj Lastpass app, samo je 14 dana trial. :( Moze li se nekako naterati da bude besplatna stalno ? :D
Hocu da imam svoje passove i u dzepu. :)

Čekaj, šta će vam to kada FF ima Master Password? Samo ga treba uključiti (Options-Security-"Use a Master Password")...

Poslednja izmena:
Čekaj, šta će vam to kada FF ima Master Password? Samo ga treba uključiti (Options-Security-"Use a Master Password")...

Probaj ovaj addon, mnogo je dobar i koristan. Mnogo olaksava rad sa loginom. Radi na svim mogucim sajtovima, na kojima nije bio moguc autologin sa FF password managerom.
Cak se i na Paypal uloguje. :)

Sada je dobro i kod mene. Da li je neko promenio nešto to ne znam. Sada je umesto type=text stavljen password. Teška srca sam prešao sa FFa na Chrome, ali mnogo memorije mi FF ubije. Bukvalno sve passworde držim u glavi tako da mi ne treba nikakva ekstenzija ali koliko vidim nije loša preporuka za one koji ne rade tako ;)

Thumbs up za LastPass - hvala, G@W!

Opera magic wand? :)

Što se tiče Safarija, meni je stvarno žao ljudi koji su iz raznih razloga prinuđeni da svakodnevno koriste taj browser :)

Daj adresu na PM da ti saljem pivo. :D Svaka ti dala sto si spomenuo ovaj addon, olaksava mi zivot.

I ja sam sad video prvi put ovaj slučaj samo nije chrome već opera. Znači poslednja verzija, tek što sam je instalirao i otvorim par foruma da se ulogujem da zapamti, prvo naravno bench i kad sam ukucao pass ono brojevi. Onda sam je restartovao i iz druge je sve ok.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno