Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

meni vise sluzi da naduvam gume na tacan psi :) uvek nosim malu rucnu

probacu danas da ispraznim gumu pa da vidim koji je kapacitet :) 30mm gume

mislim da pise da moze dve gume od nula da naduva sa jednim punjenjem baterije

I ja sam zbog preciznosti kupio...super je kad se samo zaustavi
ali mi ipak nije zgodno za bicikl, mnogo je brze sa velikom pumpom, pa i da naduvam vise 0.2bar (manje nece sigurno)

Dobra je baš za to "dopumpavanje". Ne mogu rukom da procenim koliko je naduvano, ni otprilike, a sa ovom mini pumpom se uvek preznojim dok naduvam. Ne vozim često, ali ostanem ceo dan, pa pre svake vožnje proverim gume. U oktobru nisam imao nijednu vožnju, a sad za vikend idem do Novog Sada.

Ranije sam koristio kompresor iz kola, ali tamo su kablovi za napajanje pain in the ass, pa na trenutnom automobilu moram da pokrenem motor, da bi 12V imala napajanje za kompresor (punjač za telefon radi i samo na kontakt).

Ne mogu rukom da procenim koliko je naduvano, ni otprilike, a sa ovom mini pumpom se uvek preznojim dok naduvam.
od pocetka pricam da je mini pumpa pomocna za nedaj boze

kod kuce treba teska artiljerija da to sa lakocom obavi, nesto ovako:

Ona u deset sekundi zavrsi to pre kretanja.

Mozda je skupa ali to je pumpa koju ce koristiti i tvoji unuci, a kupi se jednom i vise nikad

Jasno i potpuno opravdano.

Međutim, za mojih 20 vožnji godišnje, accu završi posao. Više vremena mi je potrebno da odvrnem i zavrnem prokleti presta ventil, nego da proverim pritisak i dodam koliko su ispustile. Koristim je kao kućnu pumpu.

Ovo kada je guma skroz ispustila i momenat kada sam odvrnuo presta ventil na pogrešnom mestu, da, tu je bilo potrebno po minut-minut ipo da doduvam gumu. S obzirom da to radim veče pred celodnevnu vožnju, minuti su nevažni.

Do sada sam je upotrebio nekoliko puta i za automobilske gume. Koštala je 30ak EUR i zaista sam zadovoljan kupovinom. Dakle, baterijska, za kućnu upotrebu, za nošenje, samo ko ima bisage i powerbank sa sobom.
Mada bih tada, zavisi od uslova, početni pritisak napravio malom ručnom pumpom, PA kad postane teško, predjem na accu.

Ništa ne fali ni onoj iz Lidla za mnogo manje novca. Pumpaju se bici gume, auto gume, lopte ... :)
Ne očekuj da će je koristiti unuci, pre bih rekao da će zveliko skupljati prašinu i fatati rđu. Sa obzirom kakva su dečurlija danas

Da li sam jedini koji danas ima povećih problema sa učitavanjem stranica foruma?
Malopre mi je i nekako duplirao sadržaj posta

Ovi ga daju za 384 din dok je u kapriolu skoro 1000 din. Samo imam osecaj da su sine one tanke kineske nikakve

Nazad
Vrh Dno