Ja lično bih na ova poslednja tri išao jer je to novo, moderno, nije akano i realno najlepši su, canyon pogotovo. Ovaj iz Niša je iz Žitorađe u stvari i generalno ima ok bajseve, bio sam kod njega dva puta a i kolega je kupio 2 bajsa za klince od njega. Hoće da spusti malo cenu, čisto da znaš.
Ja nisam poznat po najracionalnijim izborima ali meni cannondale "catches the eye"
Ма нема грешке, мени је исто cannondale некако много љепши, или га је само из љепших углова сликао, не знам, али и мени изгледа далеко најбољи од ова 3.
Проблем је што држи јаке цијене и што су бајсеви ипак малтене фул алуминијум.
Не патим ја од мањка килограма за бицикл, ја на свој окачим и ногицу за наслањање.... али водим се логиком да ако бих давао већ овако велике паре за бицикл зашто не би био и карбон кад их свеједно има по тим сличним цијенама.
Звао сам вечерас овог дарка из панчева, дјелује ок лик, договорили се да дођем сада један викенд и пробам уживо ова 2-3 бицикла. Могла би и нешто нижа цијена каже, али опет то је вјероватно 550-580е за canyon а 600-640е за cannondale. Мислим лупам сада, али вјероватно би тако нешто спустио.
@joximovic
Od svih pobrojanih jedino ovaj izgleda u svemu OK za novac koji trazi
Vaš vodič kroz biciklizam. Biciklizam, mali oglasi (cikloberza), takmičenja, vesti, vožnje, diskusije, vođenje dnevnika treninga,..
www.2bike.rs
Lep je i taj cannondale,
ali dati vise para za njega umesto kupiti ovaj gore jeftiniji bilo bi jako glupo.
Ма слажем се и за ово, поготово што иако готивим црну на бајсевима и ова комбинација црвено-црно-бијело ми баш одговара, мало је чак и љепша и отворенија на око. И ако је тачно што каже
@sajlonac онда би овај можда ишао и за 620-650е. Јесте много и нисам толико планирао али бих зажмурио због карбона.
Али опет велики би ми проблем био тај пут до Житорађе, а поготово то да спичим 50е на пут до тамо, а да ми се уживо случајно бајс не свиди или не одговара геометријом.
А опет неке куповине преко поште овако скупог бајса, то ми је тек бзвз
Nije 105-ica 3x10. Napred su samo dva lančanika.
Мислиш на Центуриона? Ма није, имају 3, загледај се мало боље у задњу слику... и мене си у дубиозу сад бацио

Edit: сад видим да пишеш о 105-ици а то није на овом Центуриону..
@Wizard74
Видио си га ти лично уживо? И шта кажеш, солидан утисак, добро очуван и исправна сва механика?