Neka Cube?Preporuka za neki malo bolji polovnjak do 20 000,voleo bih alu ram,visina oko 180,tezina oko 85kg.
Ili ova dva?Mozda ovo kad bude veceg rama?
![]()
Nakamura PLATINUM 1.8, treking bicikl, crna
Nakamura Platinum 1.8 je izvrstan izbor za sve koji žele da počnu da se bave biciklističkim putovanjima. Taj bicikl omogućava odlično upoznavanje s tim prekrasnim sportom. Osim toga, na njega možemo staviti i mnogo dodataka za putovanje. ...www.intersport.rs
Ovo se uklapa ali nema online shopa.
MONITOR FS MAN CRNO-BELO-CRVENO | Capriolo bicikli Prodaja bicikala
Salon KTM i Capriolo bicikala Bikeland. Nudimo bicikle svih vrsta kao i kompletan servis na Novom Beogradu i u Zemunuwww.bikeland.rs
Uh kako je lep 😎Povratak na hardtail.. 😂
Pogledajte prilog 305271
Za ovo leto, pa ide nazad na oglase, svakako ostaje drumaš kao primarni bajs (bakarino prokletstvo 😂😂)
taj Rockrider iz Decathlona je ok, samo ako bude velicinaIli ova dva?
![]()
Brdski Bicikl St 100 27,5 Inča
Bicikl je namenjen za prve ture po brdima. Uživajte u savladavanju manjih prepreka.www.decathlon.rs
![]()
KupujemProdajem | capriolo level 7.1 KAO NOV
Capriolo level 7.1, perfektno stanje, sa jedva vidiljiv tragovima koriscenja, ...www.kupujemprodajem.com
Hvala!Uh kako je lep 😎
Ovaj Rockrider je solidan bicikl, dobar ram, amortizer je s oprugom unutra, sediste njegovo i nije neko, rucica kocnice i dole v-brake je metalno - nosac gore rucice plastika, menjac je kopija Tourney-a, dozivotna garancija na ram i lulu, 2 godine na mehanizam, kocnice i amortizer , servis na godinu dana ( tako mi rekose u Dekatlonu momci ) .taj Rockrider iz Decathlona je ok, samo ako bude velicina
edit: e sad ne znam koliko vozis bicikl, koliko planiras da prelazis sa novim, ovo je ipak low end bicikl sa najjeftinijim komponentama, sto znaci da ces ih mnogo cesce servisirati ako prelazis vece kilometraze sa njim.
tako da od onoga koji malo bolji bicikl ovo je daleko od malo bolji, ali za taj novac skroz korektno, ako porastu apetiti moraces naci nesto kvalitetnije
mozes samo fork da prodas za 500eurAha, mada ram dozvoljava valjda od 130 do 160 tako nešto. Generalno meni apsolutno nepotreban toliki hod al takav bio na bajsu a i podiže poziciju malo s obzirom na moju visinu mi odgovara.