Definitivno moraš i kod doktora, ali evo ja imam problema sa donjim leđima već više od 30 godina. Prvi put od išijasa (ili čega već) nisam mogao da hodam još u osmom osnovne ili prvom srednje. I uvek je posle vožnje bila muka ispraviti se, ali to zavisi i od godina

(da dodam na spisak koji je napravio sajlonac), ali najviše od toga koliko si se ispravljao tokom vožnje, odnosno koliko dugo nisi. Meni dosta pomaže što na vožnjama neke delove moram i da guram, ali i što se uspravljam kad stanem da pijem vode ili što sednem kad ručam. No, stanje se drastično pogoršalo kada mi je puk'o stari korman koji je bio 4 cm podignut, a u prodavnicama je bio da se kupi samo 2 cm. Od tada je svaka vožnja muka i posebno kada se umorim stalno pokušavam u vožnji više da se podignem (ali ne vredi).

Poludeću bez 4 cm rise.
Dakle, preporuka i za tebe da omogućiš sebi uspravljeniji položaj za vožnju. Namerno kažem "omogućiš". Ne mora stalno da bude uspravan, ali da možeš da budeš uspravljeniji kada ne juriš, da leđa odmore. Tačnije, leđni mišići.
Inače, može da bude i do sedišta i pozicije istog, proveri to. I proveri koliko imaš godina, za svaki slučaj.