Šta je novo?

Benchmark Android app - Bug reporting zvanicna tema.

nnnn

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2006
Poena
349
Da bi razdvojili diskusiju od prijavjijvanja bug-va, otvaram ovu temu.

Kada prijavjujete bug, molio bi vas da navedete potrebne podatke, a to su:

Model telefona:
Android verzija:
Custom rom(da/ne):

Podesavanja u aplikaciji(velicina fonta, filteri, wifi/3g):

Opis bug-a:

Ako je u pitanju crash, molio bi vas da prilozite log iz telefona.
Log se moze uhvatilti preko ddms-a i adb-a, ko ne zna sta ovo znaci i nek ne pokusava nego nek skine ovu aplikaciju, ide na opciju save ili share, i neka okaci dobijeni fajl ovde.

Hvala!

Pozdrav

Nije prijava bug-a ali je predlog - Opcija za "share" ili ti " podeli stranicu" je na OK mestu samo po mom misljenju lose obelezena,mozda bi mogla malo bolje da se istakne ? A mozda i opcija "open in browser" nije na odmet...

Poslednja izmena:
Galaxy S2
Custom rom Saletov ICS

Evo kako prikazuje tabelu

Prilozi

• Screenshot_2012-05-23-18-10-56.png
    Screenshot_2012-05-23-18-10-56.png
    80.5 KB · Pregleda: 334
Pitanje za splash screen, sto dugo traje? Jel to zbog toga sto povlaci sa neta informacije, pa onda prikazuje tekstove i sve ostalo ili to moze da se namesti odredjeni broj sekundi koliko ce da drzi...

Na primer app B92 isto ima splash screen, ali otprilike duplo krace traje...

SGS2, AOKP ROM...

Problem je u formi dovlacenja sadrzaja, nacinu na koji aplikacija povlaci podatke. Nismo mogli da iz postojeceg cms-a dobijemo informaciju kakva nam je potrebna, pa smo morali malo da se dovijamo. Drugo, dosta se podataka povlaci prilikom inicijalnog ucitavanja, mnogo vise nego sa B92, jer tu su i testovi izmedju ostalog

Pretpostavio sam da je tako, ali kao ajde da pitam...

Pokusajte da uradite wipe data. Ili svez instal. Bice ispravljena greska u ponedeljak.

Skinuo sam jutros Bench aplikaciju i samo da vam kažem, ja nemam bag. :wave:

Aplikacija ne prikazuje navodnike kako treba

Prilozi

• Screenshot_2012-09-03-12-45-34.png
    Screenshot_2012-09-03-12-45-34.png
    266.2 KB · Pregleda: 227
Jedno pitanje (jeste glupo al ipak da pitam ) : teme sa novim postovima imaju zeleni "oblacic" sa strane , medjutim nakon citanja novog posta oblacic i dalje ostaje zelen... probao sam sa refresom ali bez uspeha ... probao sam i sa brisanjem kesa aplikacije ali isto bez uspeha (i dalje su "oblacici" zeleni...)... da li je to neki bug aplikacije ili je zamisljena da tako radi ?
Ps. Sve osim ovoga odlicno radi, GJ ;-)

Нису то теме с новим постовима, већ су то новоотворене теме.:p

Pa kod mene su sa zelenim oblacicima teme stare par meseci.....
Ok, a kada onda postaje crveni oblacic ?

Imam Samsung galaxy S7562 sa Andoridom cini mi se 4.04. Problem je u tome sto u donjem desnom uglu gde se nalazi zelena ikonica "Phne" stalno mi stoji broj jedan kao da imam propusten poziv. To i jeste normalno ali kada se pregleda taj isti missed call onda bi ovaj broj kod ikonice trebao da nestane a kod mene stoji i dalje? Neko resenje?

P.S. resetovao sam fon, izbrisao ceo call log....

Imam problem sa Benchmark forum aplikacijom, kada sam na 3G netu prikazuje mi neki error (vidi sliku) kao da nisam prijavljen, cim se prikacim preko Wi Fi-a sve radi kako treba, probao sam sa brisanjem kesa, sa svezom instalacijom i nece...SG Note, official 4.1.2

Prilozi

• 2013-02-21-00-17-48.png
    2013-02-21-00-17-48.png
    404.7 KB · Pregleda: 227
Imam Samsung galaxy S7562 sa Andoridom cini mi se 4.04. Problem je u tome sto u donjem desnom uglu gde se nalazi zelena ikonica "Phne" stalno mi stoji broj jedan kao da imam propusten poziv. To i jeste normalno ali kada se pregleda taj isti missed call onda bi ovaj broj kod ikonice trebao da nestane a kod mene stoji i dalje? Neko resenje?

P.S. resetovao sam fon, izbrisao ceo call log....

Nađi u aplikacijama badge provider i uradi mu clear data.

zamišljam njegovo oduševljenje kako je posle godinu i četiri meseca napokon dobio odgovor :D

HAHAHAHAHAHA

Ali zašto je meni tapatalk pokazao ovu temu kao nepročitanu? :D
I zašto je to pitanje uopšte u ovoj temi? :D

uploadfromtaptalk1404556378947.jpg

Jel moze ovo drugacije da se formatira , bas je nepregledno?

Vrh Dno