Šta je novo?

BenchForum bira monitor godine! (predlozi)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
T220 :)

Poslednja izmena:
Samsung T220
ali se ne bi odrekao svoje Belinea-e 102035W ;)

1. Samsung T240
2. Samsung T220

1. Samsung 2493HM
2. Samsung T240
3. ASUS VW222S :D

1. Samsung T220
2. Asus mw221u
3. BenQ E2200HDA

Samsung SyncMaster T220

Verujem da pola ljudi koji su glasali za t220 nisu ga videli u zivotu.

to je i bila moja zamerka, kada rekoh da kapiram zashto ljudi ovde vole Apple ...

osim shto je spakovan u shiny casing, i shto izgleda kao manja varijanta Samsungovih LCD TV-ova, shta je tolko specijalno da mu vas 25+ chlanova dadoste glas ?

slika ? e shta uchini komercijala ... vi verovatno niste ni chuli za LG W2284F-PF, niti ga videli, a izashao je malo kasnije od T220, a pritom - objasnio je Samsungu kako se pravi midrange price 22 TFT monitor ... a i lepshi je po dizajnu. al, izgleda da je bitno shto samsung ima vecu marketinshku podrshku u svetu, pa se to emituje i na srbiju ...

+1
I ne mogu da verujem da neko glasa za t220 ili t240 pored 2493HM.Ne razumem o cemu se radi...kvalitetniji nije sigurno,meni nije ni lepsi.

Nije ovde mesto za raspravu o kvalitetu monitora vec samo da navedete predloge

Pola ljudi je samo prepisalo sta je neko drugi napisao ... no ne bitno

Poslednja izmena:
Ja imam teoriju MUVA i prehrane, ali ako bih je izneo post bi mi odmah bio obrisan ;)

1. Samsung 2232 BW
1. Samsung T240
3. Samsung T220

T240

Sta je sa ovim glupim Samsungom T220, uglovi gledanja su mu blago receno jadni!

Ja sam vise za Viewsonic 2260WM i LG L227WT!

2 pedjamusic

to je proslogodisnji model koliko je meni poznato?

2 igoritza

zar nisi mogao samo da napises lg w2284f-pf? :d

ja bih vrlo rado glasao, ali sem 1730b i sada 2232bw nisam imao ni jedan drugi lcd monitor (a za monitore koje sam vidjao kod drugih nisam imao dovoljno vremena da se sa njima upoznam i steknem neku detaljniju sliku). :)

pa zato shto idu na zivce ovi sa ovim samsungom ... ne da ih pola nije videlo, vec skoro svi, chim lupaju ovolko ... da su u onaj kejsing od T220 stavili Acerovu onu 22jku od 95 evra, verujem da bi ovi ljudi dali isto ovolko glasova za t220 ..

T220

HP LP2475W

IPS panel za 600E i neverovatan kvalitet = win :) Samo da ga se dokopam.

T240

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno