Šta je novo?

BenchForum bira ISP-a godine! (glasanje)

Koji je, po vašem mišljenju internet provajder godine?

• Ukupno glasača
    352

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
EUnet
PTT Net
Neobee.net
SBB
Serbia Broadband
SezamPro
Telekom Srbija
MTS
Telenor
VIP
Verat.net

Zašto nema Beotela npr.?

Nema ni IKOM-a a iz mog iskustva i oni su se popravili u poslednje vreme

Je l' može po jedan trajni ban za ove što su glasali za lelekom? :D Mislim da se zna zbog koga smo ovako nazadni po pitanju neta, pa glasati za takvog provajdera je smešno.

Nema ni Radijus Vektora ... Ohh w8... NJIH NE BI NI TREBALO DA BUDE

Nema ni Radijus Vektora ... Ohh w8... NJIH NE BI NI TREBALO DA BUDE

Jaoj da i ti nisi slucajno kod Vektora :wall: nevidjeni prevaranti:mad: Ovde Telekom nije na dobrom glasu ali cu ja ipak uzeti ADSL kod njih i IPTV , samo da se resim ovih ludaka Radijus Vektor i njihovih neverovatnih prica :S:

Oprosticemo vam ovo sto nema vektora samo ako otvorite jos jednu temu gde glasamo za najgoreg provajdera godine, da budu prvi makar u necemu :) .

Realno, SBB bez premca iako nisam njihov korisnik.
Zašto ljudi glasaju za svoje provajdere kada su krševi, tipa sezam.

Oprosticemo vam ovo sto nema vektora samo ako otvorite jos jednu temu gde glasamo za najgoreg provajdera godine, da budu prvi makar u necemu :) .
?
Zasto nisi predlozio u topicu za predloge radiju vektor ?
Ne razumem ove nema ove nema ono - sami ste davali predloge

Nisi izgleda osetio ironiju u mom postu, kakav crni vektor u glasanju za provajdera godine? Bas da vidim ko bi glasao za njih, ali zato za najgoreg provajdera godine, e to bi bila prava trka :) , mozda smo trebali da predlozimo to glasanje, iskreno nisam ni bio u toku kad se to desavalo. Kad se presece na kraju godine stanje, ko trenutno ima najsporiji internet u srbiji, pa vektorovci naravno :mad: . U stvari najbolje da smo mogli da dajemo ocene od -10 do +10.

Sta nije obrazlozenje ? ne razumem
Bilo je topic da preldozite sta zelite

za ovu ironiju -ok ja sam lose razumeo :)

Poslednja izmena:
Sta nije obrazlozenje ?
Bilo je topic da preldozite sta zelite
Niste predlozili a posle dodjete i govorite fali ovo fali ono

za jednu anketu koja pretenduje da bude ozbiljna na vrlo ozbiljnom i citanom forumu...
ja recimo nisam video temu ali bih svakako predlozio i Beotel i doticni bi se nasao na spisku?

Poslednja izmena:
Ovaj izbor nije ko svi ostlai na benchmarku.
Ovde su clanovi predlagali i birali.

Da, doticni bi se 99% nasao na spisku.

moze li naknadno da se ubaci Beotel na spisak?
ovako nemam sta da chekiram i verovatno nisam jedini....a dolazim na ovaj forum...

Poslednja izmena:
stvarno ne shvatam kako neko moze glasati za telekom ... moze biti najbolji samo u monopolu ...

Bre ja imam Telekom ADSL i zadovoljan sam njime, ubrzali nam par puta i super. Pre sam koristio dial up i wireless sto je bilo pravo mucenje. Ne sumnjam da su drugi provajderi losi ss ADSL-om ali sam znao da ce sve njihove korisnike Telekom drzati u fijoci dok ne rasiri svoje pa nisam hteo da rizikujem da ostanem bez ADSL-a. Sad nemam razloga da prelazim osim mozda na PTT zbog onog popusta.

glasao sam za vip jer nema beotel-a!***a moras za nekog.za SBB necu iz principa....

Nazad
Vrh Dno