Šta je novo?

Bench SNB Sekcija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

markoni96

Slavan
Učlanjen(a)
11.04.2009
Poena
319
Imali SnowBoarder na Bench, vozi li iko snb ?

Ne vozim, ali me je naziv zbunio pa sam usao... Bez uvrede, ali ajmo sada da otvaramo literarne sekcije, gurmanske sekcije, sekcije ljudi koji vole perece itd...

Ovo je ipak IT forum... Makar ja tako mislim....

Mogla je biciklisticka da se iskoristi i za ekstremne sportove ;) Ne vidim nista lose da se malo i o tome polemise, tu se bar ljudi ne svadjaju kao po IT temama :d
Ja ne vozim snowboard iskljucivo iz finansijskih razloga, mozda je malo cudno s'obzirom da zivim na 30-ak km od Divcibara i jos 6 planina ali to je realnost ove nase situacije.. stvarno mi je krivo zbog toga ali u poslednje vreme ja jedva priustim odlazak u neku vikendicu na Divcibare i setnju uz par piva a kamoli skijanje i SNB... tuga.

Kad je o IT-ju rec, poenta je rekreacija koja se moze upraznjavati svakodnevno kako se ne bi tovarili kilogrami u stomak i sl. I koja svima moze biti dostupna i koja se moze upraznjavati svakodnevno. I tema sa biciklizmom je na "ivici" pravila, pa smo dozvolili da opstane iz pomenutih razloga a ova je vec otisla malko nizastranu...a i najavljuje brdo buducih slicnih tema.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno