Šta je novo?

Bench-Market.com test: MSI MegaBook S270

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
D

delimir

Guest
Nakon predstavljanja MSI MegaBook-a L715 koga karakteriše ekran dijagonale čak 17”, na test smo dobili i model MSI MegaBook S270 koji spada u klasu ultra-portabilnih računara. Ekran dijagonale 12.1“ i masa od svega 1.9 kg čine ga idealnim elektronskim saputnikom. Pogledajmo šta to karakteriše model S270 i zašto smatramo da je ovaj model dobra kupovina...

IMG_2373.jpg

MSI MegaBook S270 je svojevremeno bio jedan od prvih AMD Turion 64 baziranih notebook računara, a i mi smo imali prilike da se pre godinu dana sa AMD Turion 64 tehnologijom upoznamo baš na primeru MSI MegaBook M635 i MegaBook S270 prenosnih računara. Niz zamerki koje smo tada imali na MegaBook S270, a koje su se odnosile prevashodno na slabiju bateriju i jako lošu tastaturu kod modela namenjenog prodaji su otklonjene. Naime, Litijum-jonski agregat koji stiže uz MegaBook S270 je kapaciteta 4400 mAh, a agregat kapaciteta 2000 mAh je opcija. Sa druge strane tastatura je promenjena i sada je u pitanju dosta kvalitetnije rešenje koje se ne ugiba prilikom kucanja i generalno govoreći ostavlja povoljan utisak. Dobro je da MSI osluškuje zahteve tržišta i na osnovu toga koriguje svoje proizvode, a MegaBook S270 je odličan primer takve prakse.

Više detalja na sajtu Bench-Market.com

Poslednja izmena:
svuda u specifikacijama ovog laptopa stoji da je rezolucija 1280x800 a na testu je pomenuta 1024x768...

ako se dobro secam i u digitalu je pomenuta 1280x800.

Ili gresim?

MrBug je napisao(la):
svuda u specifikacijama ovog laptopa stoji da je rezolucija 1280x800 a na testu je pomenuta 1024x768...

ako se dobro secam i u digitalu je pomenuta 1280x800.

Ili gresim?

Uf...ja se izvinjavam. Potkralo se tokom kucanja...Ekran je wide, pa nije moguce da bude 1024.

:(

ja ne znam koliko su MSI notebooks zastupljeni ovde u Beogradu, ali mi se čini kao da tek žele da osvoje ovo tržište?
Malo me ovo sada podseća na lokalne pordavce pljeskavica, kojima su pljeskavice u prvih godinu dana suuuper, a onda kad pridobiju klijentelu,zinu na pare pa počnu da uvaljuju soju i nešto drugo i da gube na kvalitetu..ali ih svakako treba probati u tih godinu dana dok su još najbollje.
Možda da isto razmišljanje primenim i na MSI? ;)
osim ako nisu ovde odavno, a ja nemam pojma pa pazarim nekog našminkanog "krša" :)

@delimir: a gde je tu test bluetootha??
interesantno da nije ni pomenut a to me najvise zanima, kao i ima li u prodaji i modela preko MT-32?
pozd.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno