Šta je novo?

BENCH Letovanja i zimovanja iskustva

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

defcoon221

Slavan
Učlanjen(a)
18.01.2012
Poena
200
Pozz :)

Rekao nema ove teme pa rekao ajde da otvorim na forumu.

Ovo da bude vezano za Inostranstvo,posto sam saznao da ima samo vezano za Srbiju...

Zeleo bi da kazete gde ste bili,sta preporucujete sta ne preporucujete,gde ste se lepo proveli,koja mesta lepo izgledaju i tako neke informacije koje bi koistile...

Iako sam malo putovao,ovo leto se dvoumim za Grcku ili Tursku :)

Isto tako mozete ramenjivati vasa iskustva sa svima davati predloge i sl ...

Grcka ostrvo : Lezbos

Turska: Antalya ili Marmaris

Pa ako neko ima preporuku koji hoteli ili tako nesto neka preporuci :)

Sto se tice zimovanja ja idem uvek i nisam promenio destinaciju.
To je Bugarska Pamporovo na skijanje,i mogu reci da je sve super,i zavisi od hotela do hotela,pa ako neko oce da me pita neka izvoli..
Sve cu mu objasniti sto se Pamporova tice...

Poslednja izmena:
Ja sam prosle godine bio na Malti. Vrhunsko letovanje ali u svojoj reziji. Posebno mi se svidelo to sto si na moru ali sve oko tebe je jako urbano, tako da preporuka za Maltu. Za hotele ne znam, ima bolesno dobrih kao i jeftinijih, ali ja sam uspeo preko nekih ljudi da iznajmim stan na odredjeno vreme, sto je svakako povoljnije. Inace GSP im je fantasticno organizovan, tako da obidjes celo ostrvo za malo para. Cene bolje nego ovde. I to je to, ukratko, svaka preporuka za Maltu !!!

ja sam bio u banskom na skijanju prosle godine, super mesto. nije veliko, ali su hoteli i apartmani totalno fensi, a nisu skupi :)

Ja sam dosta putovao u zadnjih 7-8 godina kako u inostranstvo, tako i po Srbiji.
Moj vam je savet da se prvo registrujete na Super odmor jer se tamo reklamiraju najozbiljnije agencije i tu možete da pratite First minute i Last minute ponude, kao i akcije i sniženja.
Danas hvala bogu za jako male pare može dosta da se obiđe i da se vidi.
Ja sam do sad 4 puta išao na doček Nove godine u Beč, samo zato što me je to koštalo 49 evra.
Najisplativije su one ponude koje vam nude proputovanja. Ja sam 2006te išao na turu od 9 dana, Verona, Milano, Pariz (Diznilend, dvorci Loare+degustacija vina), Minhen, Salzburg i Beč. To je bila tura za pamćenje!
Tad su bile potrebne vize i sve me je to tada koštalo 450 evra, čini mi se, danas je ta tura jeftinija.
Zadnje putovanje je bilo sad na leto 2012te, tura od 5 dana na sever Italije, Trst, Padova, Verona, Venecija i nakraju smo ugrabili 2 sata da se okupamo u moru u čuvenom italijanskom odmaralištu Lido di Jesolo, sve to za 89 evra.
Od domaćih destinacija izdvojio bih, hidroelektrana u Bajinoj Bašti, Zlatibor preko leta i Kustendorf na Mokroj Gori.
Što se tiče inostranstva naši vodiči su ekstra, ja za sad imam krajnje pozitivno iskustvo. Ni jedan nije bio nadmen, sebičan i škrt na rečima, u fazonu, evo to ti je to, ja sad odo, pa se vidimo u 7.
Stalno su se ponašali, za naše ljude SVE! Nemoj tu kupovati suvenire, ima tamo jeftinije, probajte ovde Spritz aperol...
Ja sam do sad putovao sa Argus tursom, Elnos tursom, Grand tursom i Viva travelom. I za sad nemam nekih pritužbi.

Ja sam 2011-e bio u Varni, na obali Crnog mora. Hostel Yo-Ho je u pitanju, sve najbolje. Jeftino i ljudi su ekstra. Sve preporuke.

Meni u prelepom secanju ostao Tasos, bio sam 2010 i 11-e. Pred 8-10 godina je bilo verovatno jos lepse, jer nije islo toliko ljudi, sada vec svi znaju za njega. Ali bez obzira na to, ostrvo je divno sa raznovrsnim plazama i redovnim autobuskim prevozom na ostrvu (ko nema kola). Samo par slika valjda nije problem, ako jeste skinite..

Prilozi

• P1015706small.jpg
    P1015706small.jpg
    141 KB · Pregleda: 115
  • P1015507small.jpg
    P1015507small.jpg
    90.1 KB · Pregleda: 115
  • P1015511small - Copy.jpg
    P1015511small - Copy.jpg
    86.6 KB · Pregleda: 107
  • P1015595small.jpg
    P1015595small.jpg
    76.6 KB · Pregleda: 110
  • P1015876small.jpg
    P1015876small.jpg
    275.1 KB · Pregleda: 105
Ja preporucujem Alanju - Turska. Dva puta sam isao i oba puta je bilo super, samo, da budem precizniji, isao septembra. Posto je mesto dosta juzno u sezoni su toliko vrucine da je neizdrzivo, kraj avgusta i ceo septembar su odlicni za tamo. Bili smo u Fatih i Wasa hotelima, oba sa po 3* i nisu skupi, ali mnogo bolje preporuke za Wasu. I hrana i sobe i usluga, sve je bilo bolje, a za lokaciju da ne pricam, u sred centra grada.
Ako niste bili u Turskoj preporucujem ovo mesto. Bili smo i u Kusadasiju ali ovo je za klasu bolje..
E da, obavezno birajte hotel koji je blize ili na samoj "Kleopatrinoj plazi" jer je mnogo lepsa od one druge (zaboravih kako se zove), i obavezno se popnite na tvrdjavu, fenomenalan je pogled odozgo...

Solo rezija, kolima. Noc je bila 11 evra. WiFi, topla voda, sve cisto i uredno, mnogo raspolozeni ljudi koji rade u hostelu i na plazi. Imaju i svoj nocni klub sa druge strane hostela, gde nocu dolaze bendovi i sviraju do duboko u noc. Bas mi je ostalo u lepom secanju to leto.

Super!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno