Šta je novo?

Bench kao izvor dobre zabave u sitne sate

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
805
U poslednje vreme sve manje ucestvujem u diskusijama na domacim forumima....

razlog?

Ne mogu da kucam dok se drzim za stomak od smeha.

Naime pojedine rasprave na benchu su toliko interesante, a ucesnici duhoviti (ponekad i nesvesni toga) da mi je zaista pravo uuzivanje da pre spavanja svratim i iscitam sta se u toku dana raspravljalo.

Keep on good work:type:

U poslednje vreme sve manje ucestvujem u diskusijama na domacim forumima....

razlog?

Ne mogu da kucam dok se drzim za stomak od smeha.

Naime pojedine rasprave na benchu su toliko interesante, a ucesnici duhoviti (ponekad i nesvesni toga) da mi je zaista pravo uuzivanje da pre spavanja svratim i iscitam sta se u toku dana raspravljalo.

Keep on good work:type:

Jesi to mislio na na mene? :)

MA citao sam lom dobrih i komicnih diskusija. Mozda si i ti ucestvovao u nekoj.

Nego se kajem sto nisam izdvajao citate...

Momci samo nastavite, nemate pojma koliko mi znaci da procitam tako nesto, pa makar bila i glupost zescza (Zveri ne odnosi se na tebe, mislim glooopost, citao sam thread o fucking CT brendu i sve mi je jasno). Ovde u 3 PM mi to dodje kao melem na ranu.
edit: zaboravih da kazem da zamalo da ispustim E61 dok sam citao thread o win mobile i symbian, pa kada je palo prozivanje u stilu cale ti je semenkar :p Naravno nije lepo niti je mesto tome na forumu, ali zamalo da razlupam telefon (symbian :D).

Poslednja izmena:
Treba nam MadZone kao na [es]-u pa da onda vidite sta je zaje8ancija :D

Tema ''3d filmska animacija domaćih autora - pogledajte i ocenite projekat''

A onda Haludza
Haludza je napisao(la):
Ma nema leba od 3d-a u rock and roll-u.. Bolje da je izrendao virtuelnu Cecinu sisu - ja bi mu to odma zalivadio Gogi za dobar kesh

Haludza je napisao(la):
A ovde se ljudi razumeju u estetiku mislim ono.. Teleca glava u skembetu pa jos pozlacena - to je vrhunac renderinga.. E kad mi u crno-beloj reklami odvali covek - sve je super al' jel mogu ta slova brale da budu zlatna.. Mislim ono - moze brale al to ce da kosta - trt - pa nije ni Mirko vise budala ..

Pa ja - sta sad - praziluk za uvce i dizajniras estetiku prilagodjenu balkanskom groktavom zadriglom direktoru i njegovim jagnjece brigade pajtosima - kad im nadjes zicu oni se izgrokcu izmedju sebe - isprde, ismrde - i plate ti pravim novcem odstampanim sa obje strane - i svi zadovoljni..

Plakao sam :)

Madzone obavezno, ali samo u slucaju da zelite da okupite najvece retarde koji imaju pristup netu...

I u sitne sate,i u toku dana,ma bilo kada... izvor je veoma zanimljivih tema,nekad sevaju i virtuelne pasnice,lete zamišljene stolice itd...
Čak šta više benchF. postaje navika. I to svakodnevna,neprodje dan a da ne posetim bench.:type:

neprodje dan a da ne posetim bench.:type:
Nazalost i ja isto. Ali to nekako pravdam viskom slobodnog vremena kojeg imam bas dosta. ;)

Ali ja i previse pisem... to je problem, skoro pa 3 posta dnevno, kao neki zavisnik. Naopako.

A smejanja ima, ima i zezanja, ali sve u granicama dobrog ukusa. Kul. :)

Evo, i sad o5 kucam, kao da nekog interesuje moje misljenje... :lupko:

P.S. I KO je odobrio ovog: :D ruznog smajlija, prosli je bio bolji, ovaj mi je nekako zabasto zelen, i bas je bezveze. :beat:

Poslednja izmena:
I u sitne sate,i u toku dana,ma bilo kada... izvor je veoma zanimljivih tema,nekad sevaju i virtuelne pasnice,lete zamišljene stolice itd...
Čak šta više benchF. postaje navika. I to svakodnevna,neprodje dan a da ne posetim bench.:type:

Pa meni je BenchForum home page :D

Naravno, bench je home page. Svako vece posle posla, odma' na bench.
Pratili ste raspravu o visti?
GX-X je genije!
A tek driver, eh, sony, sony, sta ucini.

Nevidljivi problemi sada znam i koji..
Neko nam je stavio kompjuter u konzolu...

Poslednja izmena:
Nevidljivi problemi sada znam i koji..
Neko nam je stavio kompjuter u konzolu...
ahahhahahha to na foru one pesme? lol
a sto se tice humora to naravno ,i to ko za inat uvek ujutru kad svi spavaju bas naletim na neki smesan post i pocnem da se smejem ko lud i razbudim sve:D(nikad necju zaboraviti gx-x-ov post *******cija kako treba sklapati vodeno hladjenje,ja sam bukvalno plakao kad sam to citao)

samo tako nastavite;)
poz svima

Eto i mene u sitnim satima se zabavljam na becnarku :)

"retard overloaded, please do some IQ test b4 you refresh these page"

Kako ja ovo da namestim na poslu, (da kad kolege posalju 10001 crtez od 15 mb na stampu ili mail sa slikama sa odmora u Tunguziji tezak ko beba slon * pre 15 dana covek u atachmentu stavio sve slike koje ima *) da izadje ova poruka.
Unapred zahvalan

driver radi za sony :)

opasan drajver.

ma nesto mi mloogo reklamira fuji u zadnje(ovaj hocu reci poslednje ) vreme ... (KULTURO EVE ME)

Ajde bre ne spamujte. Kako prichati onda o najboljim stvarima u svojoj klasi ? Morash da ga pljujesh da ne bi bio PR automatski ? :)

Poslednja izmena:
Koliko vidim ovo je spam tema! Ili, ima li ovde teme uopste.
Paradoksalno je da sam ja ucestao na Benchu tek kada sam poceo da radim? (Kad sam imao vise slobodnog vremena, nisam imao vremena za Bench??) Ili tako nesto :)

Paradoksalno je da sam ja ucestao na Benchu tek kada sam poceo da radim? (Kad sam imao vise slobodnog vremena, nisam imao vremena za Bench??) Ili tako nesto :)

Isti slučaj ovde!
"Ko je razumeo, shvatiće!":smoke:

Lenjivci ste, sve je zanimljivije od posla.:D

Vrh Dno