Šta je novo?

Bench forum usporen?

prima1

Flash Drive
Učlanjen(a)
21.02.2006
Poruke
31
Poena
6
Kod mene se znatno brze ucitava forum. Sve pohvale cheers
 

Djilkosh_Ns

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poruke
26,998
Poena
113
Kod mene na SBB-u ne radi, ali preko VIP-a šljaka.
 

GiBo2pac

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruke
6,057
Poena
38
Ni kod mene na kompu ni preko wifi-a ne radi, preko mobilnog neta sve ok...
 

calexx

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
15.10.2013
Poruke
7,953
Poena
48
Опет ћу да испаднем плаћеник, ради на СББ преко wifi без икаквог прекида. Последњих бар сат-два сам ту негде.
 

Darkodar

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.02.2012
Poruke
3,366
Poena
0
Ne radi na radijus vektor pise

Poštovani posetioci foruma

Forum je privremeno zatvoren radi selidbe na novi, jači server. Na ovom starom serveru forum ostaje zatvoren, a na novom će biti odmah po nameštanju otvoren. Adresa iliti URL se NE MENJA. Za vas kao posetioce sve ostaje potpuno isto i neizmenjeno. Nakon što vaš provajder propagira dalje promenu IP adrese našeg servera, ugledaćete na ovoj istoj adresi (forum.benchmark.rs) vaš omiljeni forum. Ukoliko ga vidite otvorenim, znači da ste sleteli na novi server.

Hvala na razumevanju

, preko proxy-ja radi neki sam nasao besplatan!
 

Gizmo

Super Audio CD
VIP član
Učlanjen(a)
05.02.2008
Poruke
7,309
Poena
48
Proverite koji server gledate. Ako je adresa različita od ove ispod, onda vam provajder nije još uradio propagaciju i vidite forum na starom serveru koji je zatvoren.

pingforum.jpg
 

ZlajoX

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
08.12.2011
Poruke
1,428
Poena
0
Meni je tapatalk danas nesto zezao, na wifiju tel, a komp otvara ok. I sada evo radi i na tapatalku.
 

ChobbyNS

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
31.07.2012
Poruke
4,934
Poena
48
Radi na sbb posle ciscenja cookies.
Dosta brze radi forum,sajt slabo obilazim.
Svaka cast za napredak :)
 

Darkodar

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.02.2012
Poruke
3,366
Poena
0
Kucam ja 5.79.65.132 i posalje me na benchmark.rs cim udjem u forum izadje greska , mozila , chorme , internet explorer nebitno...
 

silverglider

Administrator
Urednik
Administrator
Učlanjen(a)
30.07.2000
Poruke
5,577
Poena
36
Promena IP adrese servera obično traje 24-48h da se propagira i do najzabačenijih delova. U zavisnosti od provajdera to traje kraće ili duže. Strpite se još malo i leći će stvari na svoje mesto.
 

Djilkosh_Ns

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poruke
26,998
Poena
113
Vazno je da on konacno radi kako Bog zapoveda. Nije mi problem da pregledam forum preko tapatalka i mobilne mreze, cak sta vise...
 

Darkodar

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.02.2012
Poruke
3,366
Poena
0
Za forum ipak druga ip adresa , zato izgleda i nece

mkes0i.png


Dok ne bude na forum ping 5.79.65.132 nece da radi...
 

fkloznica

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
23.09.2010
Poruke
23,024
Poena
83
I dalje ne radi na sbb ? Ili je to neki bag kod mene ? Govorim o tt
 

Poolmaker

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
05.04.2013
Poruke
10,976
Poena
113
Nije do TT, radi od jedan po podne i sa MTS data i preko wifi (Telekom).

dddd8573e751a525fa42038af9f93483.jpg
 

calexx

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
15.10.2013
Poruke
7,953
Poena
48
Слаби вам провајдери, чакштавишедапаче. ;)

snapshot2.png
 
Poslednja izmena:

Poolmaker

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
05.04.2013
Poruke
10,976
Poena
113
Pa ni tebi na slici nije uključen wifi? :)

Ne znam do čega je, ali na kompu mi radi Bench, ali na telefonu preko wifi neće.

Čak sam radio clear data i cache i ne radi.
Radi i na wifi, napisao sam.
Verovatno do tvog provajdera, nema mi smisla da je u ovoj konkretnoj situaciji do Tapatalka problem.
 
Vrh Dno