Šta je novo?

Bench forum: Dugme “Obelezi forume kao procitane”

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
Pozdrav,

prvo:
otvaram ovde temu jer dugme (link) “Pogledaj administracioni tim” ne radi; inace bih ovo pisao nekome od adminia.

Hteo bih da zamolim administraciju da dugme “Obelezi forume kao procitane” koje se nalazi na prvoj stranici foruma, ispod liste tema i soba, pomeri sa tog mesta jer mislim da je neprakticno da stoji tu.

Slucajno sam kliknuo na njega, i sad su mi sve poruke, na celom forumu markirane kao procitane :(

Mislim da dugme, koje nema Undu opciju, a radi jednu ovako bitnu stvar, ipak ne bi trebalo da stoji bas ovako “na izvolte” i to bez ikakve potvrde kad se jednom klikne na njega. Slucajno sam kliknuo na njega jer forum koristim na mobilnom telefonu (desktop view) i prilikom brzog skrola, umesto na oglase sam klinuo na njega.

Eto, molim Vas samo da razmislite o tome da ga premestite ili da dodate dijalog za potvrdu.

Temu mozete i obrisati, ili je premestiti kod vas u “moderatorski” deo.

Hvala na paznji! (I proverite zasto link “Pogledaj administracioni tim” ne radi.)

Ovo je i meni smetalo pre, par puta sam slučajno kliknuo, vidim sad da je prebačeno u "Funkcije foruma" što je odlično. Koristim tamnu temu.

I ja koristim “Benchmark dark” temu.

@mitar hoces da kazes da kod tebe to dugme nije ovde:

Prilozi

• EBD7A555-790A-4AF2-9A87-CDE7E4387492.png
    EBD7A555-790A-4AF2-9A87-CDE7E4387492.png
    926.5 KB · Pregleda: 57
Nesporazum, ja sam mislio na dugme na vrhu strane koje je stojalo uz 'Nove poruke' a sada fino sklonjeno.
To dole je tako i kod mene, mada na taj deo stranice ne zalazim maltene.
3a41edeb457a0e9de5bf1034b00bedef.jpg

Nazad
Vrh Dno