Šta je novo?

Belinea 106085 sa trinitronom

Calibra 4WD

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2002
Poena
680
Uzeo sam ovaj 19" FLat monitor i prezadovoljan sam .Slika je fantasticna,provalio sam one 2 linijce sto znaci da Trinitron.Jel zna neko ciju cevku koristi ovaj monitor?

Ukoliko ima te dve linijice koje dele ekran na 1/3 ili je Sony Trinitron ili Mitshubishi Diamondtron u pitanju. Trece nema... nisam znao da Belinea koristi te "napredne" cevke :)

Ima te dve linijce koje dele ekran n 1/3 ali me zanima koja je cevka unutra jer ne verujem da je Belineina.
Max rez je 19xx x 1440 a optimalna 1600*1200 u 85 hz.19" ravna cev
Kako mogu da saznam cija cevka je unutra?

Ili da probas na sajtu proizvodjaca ili da otvaras masku monitora sto ti ja ne preporucujem :)

Calibra 4WD je napisao(la):
Kako mogu da saznam cija cevka je unutra?
imam feeling da je sony. pogledaj dal se coskovi (al' bas coskovi, odprilike kod onog "X" gore desno, kad razvuces prozor preko celog ekrana) zavijaju ka unutra. Te-Sony, neTe - neznam. :D

omnik je napisao(la):
Ili da probas na sajtu proizvodjaca ili da otvaras masku monitora sto ti ja ne preporucujem :)

Na sajtu i na uputstvu ne pise.
Probacu da nadjem neki test na netu pa mozda tamo pise.Hvala

Bahati [SiD] je napisao(la):
imam feeling da je sony. pogledaj dal se coskovi (al' bas coskovi, odprilike kod onog "X" gore desno, kad razvuces prozor preko celog ekrana) zavijaju ka unutra. Te-Sony, neTe - neznam. :D

pa istu "boljku" ima i diamondtron :)

omnik je napisao(la):
pa istu "boljku" ima i diamondtron :)
uh, pa nisam to nesto primetio, a nemam nijedan nf sad pri ruci. :D na trinitronu mi je zapalo za oko, predpostavljam da je izrazenije...

Nazad
Vrh Dno