Šta je novo?

Beli (white) 24" monitori

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
Hi,

dajte neke preporuke za bele monitore - nesto kao Bilinea o.display 4_24" wide

o_display_4_1_24w_product_norm.jpg

http://www.belinea.com/en/o_line/product.jsp?node=644&artnr=112402

nazalost DirectLink nema ove monitore, niti ce ih uvoziti ... :(

Imaš Apple-ove 23-ke, šta će ti drugi :D. Jes da nisu 24" ali nemaš bolje bele. :)

Poslednja izmena:
:D da ALI nisu BELI nego su Aluminijukmski!! ...tako da mi ne odgovaraju :p

zezam se, interesuju me TN monitori od 400 i kusur evra...

Jel zna neko koji je monitor TFT do 200e najbolji za igranje igrica?

Ne zna niko : )

:D...LG L222WS ~200eur

ma koji BELI monitor moze da se nadje u srbiji od 24" ???

mislim da sam pronashao reshenje za sve muke -

f_meltcolorspm_b34d60f.jpg

Pa... jeste rešenje, ali po cenu gubljenja garancije.

Treba rastaviti monitor, ošmirglati plastiku da postane blago matirana, potom oprati benzinom ili drugim odmašćivačem naneti prajmer i kada se prajmer osuši nekoliko slojeva bele boje. Potom lakirati da ne otpada boja od pipkanja i ako je moguće malo zapeći farbu, ali paziti da se ne pretera sa temperaturom da se plastika ne iskrivi.

Previše zaebancije za moj ukus...

a Ostoja, jesi razmishljao o belom Bumper spray-ju ?? on bi to odradio bez ikakvih problema, bez shmirgle, i samo bi promenio boju,a ne bi se provaljivao sloj farbe preko, vec bi izgledalo kao da je fabrichki beo. (Bumper spray sluzi za farbanje branika, a i sve ostale vrste plastika) ..

ja sam sa bamperom farbao sve zive plastike, maske za mobilni, CRT monitore, tastaturu, i ostalo,i izgleda kao novo.

i samo treba da skinesh plastike, i prefarbash. e sad, j u zivotu nisam video beli bamper,a verujem da bi mogao da se nadje, sobzirom da ima sivi, crni, i svetlo sivi.

Pazi, moguće je. Nisam nikad radio sa bumper sprejom, pa ne znam kakav efekat će imati na kraju.

... vi ste ozbiljni?

pa koliko tog Bumper belog spreja onda treba da nanesem da prekrije crnu boju? :D

to ti je i fora sa bamperom - samo predjesh i on ofarba. evo, probaj, testiraj, kupi negde bamper, crnih imash u svakoj radnji, a i svetlo sivi (za testiranje farbanja i poredjenje sa belim) i poprskaj preko neke plastike ... veruj mi da cesh se prijatno iznenaditi kad vidish na shta lichi, i da se farbanje u opshte ne primecuje, sloj farbe takodje, znachi samo si izmenio boju plastichnog prozivoda! (cena bampera je oko 400 dinara)

pazi kad cu da probam! :)

Koji topic :)
Obicno ljudi traze dobar monitor, ti trazis beli. :d

Ma nek on nadje dobar crni, pa ce ga lako prefarbati u koju god boju mu odgovara. :d

Koji topic :)
Obicno ljudi traze dobar monitor, ti trazis beli. :d

pa sta cu kad su svi TN paneli jednaki krsh i tako mi je svejedno koji cu uzeti bitno mi je da je beo i da lepo izgleda :D

ali kako stvari stoje moracu stvarno da potrazim beli bumper lak...

Vrh Dno