milos88nbg
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 25.01.2021
- Poena
- 95
Pozdrav,
useljavamo se u novi stan i trebalo bi kupiti neku belu tehniku
ogranicen sam kupovinom na shoppster pa me zanima preporuka za uredjaje ugradna rerna + ploca set,inverter klima,frizider,ves masina
Budzet za svaki od uredjaja je izmedju 35 i 40.000
Navescu par primera sto sam nasao pa me zanima vas savet i misljenje da li su ti modeli u redu i da li imate mozda neki bolji predlog
Ovde ima i malo skupljih od 40.000 ali racunam na neki popust pa eto
Ono sto me interesuje za masine je da li su ove union okej s obzirom da imaju inverter motor?
isto i za iskustva ovih jeftinijih inverter klima,koje pored hladjena planiramo i za grejanje dnevne sobe
Hvala unapred
Ploca i rerna : https://www.shoppster.rs/p/4477545
Frizider:
Ves masine
Klima uredjaj:
useljavamo se u novi stan i trebalo bi kupiti neku belu tehniku
ogranicen sam kupovinom na shoppster pa me zanima preporuka za uredjaje ugradna rerna + ploca set,inverter klima,frizider,ves masina
Budzet za svaki od uredjaja je izmedju 35 i 40.000
Navescu par primera sto sam nasao pa me zanima vas savet i misljenje da li su ti modeli u redu i da li imate mozda neki bolji predlog
Ovde ima i malo skupljih od 40.000 ali racunam na neki popust pa eto
Ono sto me interesuje za masine je da li su ove union okej s obzirom da imaju inverter motor?
isto i za iskustva ovih jeftinijih inverter klima,koje pored hladjena planiramo i za grejanje dnevne sobe
Hvala unapred
Ploca i rerna : https://www.shoppster.rs/p/4477545
Frizider:
Shoppster
www.shoppster.rs
Shoppster
www.shoppster.rs
Vox Kombinovani frižider NF3735IXE
Karakteristike: Neto zapremina frižidera: 230 l Neto zapremina zamrzivača: 101 l Boja: Inox Klasa energetske efikasnosti: E Tip kontrole: Automatsko Neto zapremina uređaja: 313 l Klimatska klasa: T / SN Emisija buke: 41 dB Nivo buke: 41 dB Rashladno sredstvo: R600a Reverzibilna vrata: Da Sistem...
www.shoppster.rs
Beko Kombinovani frižider RCSA330K40SN
Kombinovani frižider vrhunskih performansi Ovaj kombinovani frižider sa zamrzivačem na dnu nudi optimalne performanse i praktičnost za vašu kuhinju. Sa sistemom hlađenja Static, energetske klase E, ovaj frižider je efikasan i pouzdan. Njegova godišnja potrošnja energije iznosi 230 kWh, a nivo...
www.shoppster.rs
Shoppster
www.shoppster.rs
Union Mašina za pranje veša WMW-8122BLDC
Pouzdana i efikasna performansa Union mašina za pranje veša je sinonim za pouzdanost i efikasnost. Sa kapacitetom pranja od 7 kg, ova mašina je savršena za domaćinstva svih veličina. Zahvaljujući svojim naprednim funkcijama, vaša odeća će uvek biti savršeno čista i negovana. Union mašina za...
www.shoppster.rs
Union Mašina za pranje veša WMW-9142BLDC
Pouzdana i efikasna performansa Union mašina za pranje veša je sinonim za pouzdanost i efikasnost. Sa kapacitetom pranja od 7 kg, ova mašina je savršena za domaćinstva svih veličina. Zahvaljujući svojim naprednim funkcijama, vaša odeća će uvek biti savršeno čista i negovana. Union mašina za...
www.shoppster.rs
Shoppster
www.shoppster.rs
Shoppster
www.shoppster.rs
Shoppster
www.shoppster.rs
Shoppster
www.shoppster.rs
Tesla Inverter klima uređaj TT34EXC1-1232IAW A++/A+/R32/12000BTU/wi-fi
Tesla inverter klima uređaj TT34EXC1-1232IAW A++/A+/R32/12000BTU/wi-fi Visokoučinkovito hlađenje i grejanje Tesla Inverter Klima Uređaj TT34EXC1-1232IAW pruža vrhunske performanse hlađenja i grejanja, idealne za održavanje ugodne unutrašnje klime u vašem domu ili poslovnom prostoru. Sa...
www.shoppster.rs
Shoppster
www.shoppster.rs