Šta je novo?

bel200 vs. mix1000

trx

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2004
Poena
619
naslov je trebalo da bude "bel200 vs. mix1000"

koja je "caka" s tim mixom 1000?

presao bih na njega sa bela 200 jer za malu razliku u ceni imam 50 minuta vise i to u bilo kojoj mrezi.

medjutim, nikako da uocim sta je kod mixa 1000 losije (sem skupljeg sms-a posle ispucavanja pretplatnih sms-ova)... mora da sam slep :D

Poslednja izmena:
Ili smo svi koji smo prešli na Mix1000 slepi ili nema nikakva caka... :eyebrows:
Ja sam prešao sa Bel150 koji sam uvek probijao taman toliko koliko mi je pretplata za Mix1000 :).
Sad sam ponovo pročitao ugovor i nema nikakvih caka. Osim toga da ne smeš naredne 2 godine da menjaš paket na manji od onoga na osnovu kojeg si zaključio ugovor, ali to već nije caka jer lepo piše.

Poz

Sad sam ponovo pročitao ugovor i nema nikakvih caka. Osim toga da ne smeš naredne 2 godine da menjaš paket na manji od onoga na osnovu kojeg si zaključio ugovor, ali to već nije caka jer lepo piše.

da li to vazi i za slucaj da od njih ne uzmem nikakav telefon?

Ne vazi.

Ne vazi. Ako ne uzmes telefon mozes da menjas tarifu svaki mesec ako zelis.

Tako je ... nisam napomenuo da sam uzeo mob. :)

upravo sam pokusao da promenim tarifni profil preko 788 i ponudio mi je
1. mix 250
2. mix 500
i nista vise.

ccc... raspad. :bottle:

Trazi razgovor sa operaterom pa ce se pojaviti i MIX 1000. ;)

Uspostava veze na BEL-u je 1.9din, a na MIX-u 2.9din

To je tek KADA POTROŠIŠ besplatne minute. Mislim da je ovo prežvakano dosta puta

naslov je trebalo da bude "bel200 vs. mix1000"

koja je "caka" s tim mixom 1000?

presao bih na njega sa bela 200 jer za malu razliku u ceni imam 50 minuta vise i to u bilo kojoj mrezi.

medjutim, nikako da uocim sta je kod mixa 1000 losije (sem skupljeg sms-a posle ispucavanja pretplatnih sms-ova)... mora da sam slep :D

Najvaznija razlika je u tome sto kod bel200 manje kostaju razgovori i poruke POSLE potrosenih minuta nego kod mix1000!tako da ljudima koji ne mogu da se kontrolisu znatno veci ispadne racun na kraju meseca...mada se meni svidja varijanta da ne razmisljam oko toga da li zovem 063 ili 064...

a da!zna li neko ako se danas prebacim na mix 1000,od kada to pocinje da se vazi?od danas ili od sledeceg meseca?

Posto vaze tarifni dodaci, uzmes mix1000, dokupis minute i poruke i koristis opusteno...

vaze tarifni dodaci za mix pakete ? na sajtu pishe da vazi samo za bel. "Pravo na korišćenje dodataka imaju korisnici BEL, profesionalnog i poslovnog tarifnog profila. "

Znaci samo za uspostavu veze 3.42 din. Ne znam kako vi to racunate i kome ste to isplati. Jedino ako imas 2-3 poziva dnevno :d

Na uspostavu veze 3.42 din posle potrosenih 250 minuta. :p Svaka cast onima koji dodju do nivoa da im naplate 3.42. :d

vaze tarifni dodaci za mix pakete ? na sajtu pishe da vazi samo za bel. "Pravo na korišćenje dodataka imaju korisnici BEL, profesionalnog i poslovnog tarifnog profila. "
A njihov sajt je inace jako azuran...
Vaze, info je iz CCa.

Nazad
Vrh Dno