Šta je novo?

Bekap sw

Highl1

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
679
Treba mi nešto da može da bekapuje foldere, i nakon toga da prati promene u njima, i da te promene automatski bekapuje, i da po završetku može da stavi kompjuter u sleep, ili da otkači eksterni hard disk gde se bekapuje

Još ako je free, bilo bi extra :)

NT backup, incremental ???
Jedino sto ne znam da li moze da otkaci hdd, al ako ga otkaci, kako ce da ga zakaci za sledeci backup ?
Takodje i Acronis ...

Poslednja izmena:
ako ga user manuelno ne zakači, bekap failuje npr

Nema takav free softver. Ima marketinski ali ne radi.
To obicno budu neki softveri koji vrse takozvani continuous data protection (cim se nesto promeni na posmatranom folderu/delu sistema radi se bekap promena) i solidno kostaju.

Probaj sa MOZY online resenjem (http://mozy.com/home) EMC je iza njega sto garantuje odredjenu dozu ozbiljnosti, s tim sto opet schedulujes bekape, name kontinualnu zastitu

Pa nista nece moci da ti nakaci externi disk... pa ce bekap uvek biti neuspesan.

Hteo sam da ti predlozim PeerSync ali sad vidim da su digli cenu od kad sam radio sa njima ;)

WD sa SmartWare softverom može da isključi hard kad se ne koristi neko vreme. Problem je što tih WD MyBook u zemlji nema, i imaju sve stare modele, koji ne donose podršku za ovaj sw

WD sa SmartWare softverom može da isključi hard kad se ne koristi neko vreme. Problem je što tih WD MyBook u zemlji nema, i imaju sve stare modele, koji ne donose podršku za ovaj sw

Failovace NT backup ako nema tog hdd-a tj 100% ce ti zavrsiti posao, probaj, ako ti se ne svidja probaj sa akronisom .., ja to koristim na preko 50 servera i vec godinama radi savrseno.

Nazad
Vrh Dno