Šta je novo?

Beijing 2008

ckibunenko

Slavan
Učlanjen(a)
28.10.2007
Poena
320
Blizi se olimpijada!Kazu da ce u igri biti 38 disciplina!Odavno za PC nije izaslo nesto slicno...Javite kada se pojavi u komsiluku!

ja ne znam kad ce, ali te olimpic igre su uvek bile TEEEEEEEESKO smece.... good luck with it

Hmmm.. EA?
I'll pass..

944508_100149_front.jpg

A sta bi sa zemljama osim USA. Definitivno preskacem.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Atletika na commodoru kao mali sam lomio Joistic-e na a Sydney 2000 (PC) je bio extra ako ovo bude slicno jedva cekam.Igra je navodno izalsa vec na Americkom trzistu a na Eu treba 8 avgusta da se pojavi.

Igram PS3 verziju, ništa posebno, dosta disciplina je sjajno za rasturanje džojpeda i bolove u rukama, posebno plivanje. Džudo i kajak su očajni npr.

Na licencu zaboravite - osim borilišta, sve ostalo je izmišljeno.

Ja sam zadnji put ovu vrstu igica igrao na ZX-u, pa ono besomučno rokanje po tastaturi ko će biti brži - dok te ne uhvati grč... Najgori treš... Nadam se da se nešto promenilo...

Poslednja izmena:
....i ja se secam Hypersports-a sa ZX Spectruma i unistavanja O i P dugmica. :)

Za ovakve igre kineski gamepad od 200 din. je ko stvoren. :D

Preteraše ga malo na Gamespotu, ali u dosta stvari su u pravu, ovo je teški prosek od igre. Opet, trkačke discipline nisu toliko teške (mada je pogoditi pravi start VELIKI problem), grafika je vrlo dobra, broj disciplina je veoma veliki (i postoji u obe konkurencije, gde god je to moguće) a tu je i online podrška. Mislim da je IGN-ov opis dosta realniji.

Nabavio sam PC verziju, koja je identična Xbox 360 varijanti...bukvalno identična, u smislu da čak nema ni nativne podrške za 16:10 ekrane, već se radi stretchovanje sa 16:9.

Drugo, čini mi se da možete da zaboravite na uništavanje kineskih džojpeda od 200 dinara, pošto Beijing 2008 izgleda podržava samo Xbox 360 padove.

Kod mene inače odlično radi, ali valjda bi bilo čudno da je drugačije :)

Pa kao što rekoh, x-input džojped je obavezan.

zamisli kako bi jos pljuvali po igri da je neko morao da je kupi, pa se oseti zaista prevarenim ...

znaci mi necemo da dajemo pare za igru, ali se bunimo sto izdavac nece da plati licence ... ovo valjda nije smesno

zamisli kako bi jos pljuvali po igri da je neko morao da je kupi, pa se oseti zaista prevarenim ...

znaci mi necemo da dajemo pare za igru, ali se bunimo sto izdavac nece da plati licence ... ovo valjda nije smesno

Ja neznam da neko treba da plati licencu za ime zemlje :trust:

Sem grafike koja je fina,ova igre ne zasluzuje ni 5 minuta igranja.

Da igra :) Ono, ima milion mana ali je činjenica da postoji 38 disciplina (ubedljivi rekord), da je grafika odlična i da je velika većina disciplina sasvim pristojna, pod uslovom da imate džojped i znate da igrate button mashere.

Probao plivanje na 50 metara, punim skalu bez po muke, ocekujem sad ce greska u ritmu, blizi se cilj, skala i dalje 100% puna, olimpijski rekord.
Probam jos jednom, ni najmanji pad ispunjenosti skale, svetski rekord. Mislim...

Da, plivanje je znatno lakše od trčanja. Probaj njega u tom penzionerskom ritmu :)

e ljudi ja nikako da provalim kako se igra ovo? nista ne kapiram. ne mogu ni da pomerim onu skalu.:wall::wall:

Da igra :) Ono, ima milion mana ali je činjenica da postoji 38 disciplina (ubedljivi rekord), da je grafika odlična i da je velika većina disciplina sasvim pristojna, pod uslovom da imate džojped i znate da igrate button mashere.

Zna moj burazer. Pomocu upaljaca :).

:d

ScreenShot001-2.jpg

@FilipBg jel moguce da ne znas prastaru tehniku igranja video olimpijskih igara?

Nazad
Vrh Dno