Šta je novo?

Bearshare i Kaspersky 6 ???

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Dok nisam instalirao Kaspersky 6 tj. dok sam imao Kaspersky 5 koristio sam Bearshare 5.2.5 bez ikakvih problema, radio je sjajno nalazio mi je sve sto mi treba, skidao odmah, znaci idealno.
Kad sam instalirao Kaspersky 6 on na bearshare 5.2.5 nalazi neku komponentu koju brise i onda blokira instalaciju bearshare-a. Cak sam i za to nasao resenje, iskljucim KAV i odradim instalaciju. I onda on radi jedno vreme, pa KAV ponovo blokira neku njegovu komponentu (Zango i 180solution) i onda Bearshare trazi reinstalaciju, koju odradi do 54% pa onda ponovo KAV ga blokira i tako u krug.

E onda sam skinuo Bearshare 6. Ali ono je sacuvaj Boze. Potpuno drugi program. Znaci nista od onoga sto mi treba ne moze da nadje. I ono sto nadje, tek svaku desetu pesmu skine. A pored svega potrebna je nekakva registracija. Znaci potpuno drugi koncept.

Ima li neko ideju kako da uradim da se Bearshare 5.2.5 i KAV 6 "slazu" i da ne moram svaki put kad hocu nesto da skidam da nanovo instaliram Bearshare i da iskljucujem KAV.

Ma batali ti uopste taj Bearshare 5.2.5, vidis da je pun adware/spyware-a, zato ga Kaspersky i blokira. Probaj Shareazu ili LimeWire ("limun" je za muziku dosta dobar, ali ostale stvari nemoj skidati preko njega, podmecu dosta virusa).

OK vraticu se na njih. Jel mi verujes da sa tim bearshare sam nasao neke stvari koje ni sa jednim drugim P2P programom nisam... ali dobro bezbednost je najvaznija.

ako pozelis da se vratis na bearshare bez obzira na bezbednost u kasperskom dodaj bearshare in trusted zone - u programe kojima verujes:,,:

Nazad
Vrh Dno