Šta je novo?

Bežično povezivanje laptopa i TV ?

cropape

Slavan
Učlanjen(a)
10.05.2007
Poena
320
Želio bi da na mom TV-u prikazujem sadržaj laptopa (slike, video, mp3 itd.) i znam da se to može pomoču hdmi kabela ali čuo sam da postoji mogućnost povezivanja laptopa s TV i pomoću nekakvih WiFi stikova.
Pronašao sam na eBay ovo i zanima me da li je to to.
Jedan kolega mi kaže da je to samo za android uređaje (mobitel, tablet) a drugi mi kaže da je i za windows uređaje (laptop)
Molio bi vaše mišljenje i savjet

https://youtu.be/9GQEb7EduiU Имам ово исто и презадовољан сам. Довољан је само рисивер, ако поседујеш уређај који подржава бежично слање. Ако нема, онда се инсталира трансмитер (флешкица), на лаптоп или комп. Дивна ствар, нема каблови нема ништа. Узгред, продајем га, па ако си заинтересован...

Sent from my Lenovo A2020a40 using Tapatalk

Moze preko Media Servera ako podrzava TV. Ja sam napravio server na laptopu, kojem moze da pristupa TV, shareovanim folderima koji su u istoj mrezi. Nemam pojma, kako ide za tvoj TV, niti koji je u pitanju. Nije losa stvar, ne mora se materijal prenositi preko USB fleseva, ili razvlaciti naki kablovi. Ali opet ne koristim ovo, napravio cisto iz zayebancije, ne pamtim ni kad sam ukljucio TV.

Vrh Dno