Šta je novo?

Hardver (bežični) miš za veliku šaku leve ruke

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

micas08

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2008
Poena
301
Pozdrav svima,

Javljam se po prvi put. Miš koji koristim je Logitech M185, i poprilično je mali za moju veliku šaku. Povrh toga što je velika, ona je i levoruka :) Stoga bih vas zamolio za preporuku nekog bežičnog miša, po mogućstvu simetričan zbog leve ruke, a koji je dosta duži i deblji od pomenutog (probao sam kolegin Logitech M310 i oblik mi je poprilično "legao", ali bi mogao da bude malo veći). Ne tražim nikakve preterane gaming performanse, čisto miš za svakodnevni posao, da sa njim bude dobar osećaj u radu, da je funkcionalan, kad se već toliko vremena provodi za računarom. Naravno bilo bi dobro da cena bude tu oko 3.000 (nećemo u dinar gledati). Ranije kada sam gledao i kupovao žične miševe, za neku normalnu cenu su se mogli naći pristojni veći miševi koji lepo leže u ruci. Sada to to izgleda više nije u modi :) Problem je što ni u radnju ne može da se vidi i proba, imaju po par izloženih modela, ostalo sve online, Vaša iskustva mi mnogo više znače. Vidim neko je spominjao CM Devastator 3, vidim da ga u G - ima za 2.000. Da li možda njega uzeti, iako je žični?

Hvala lepo unapred svima. Pozdrav i svako dobro.

Ako ti odgovara taj dizajn M185, i M310, sledeći po veličini koji je simetričan i bežični je M510 samo što se on cenovno ne uklapa u tih 3000 dinara. U tom budžetu Logitech nema puno toga da ponudi.

Ako ti odgovara taj dizajn M185, i M310, sledeći po veličini koji je simetričan i bežični je M510 samo što se on cenovno ne uklapa u tih 3000 dinara. U tom budžetu Logitech nema puno toga da ponudi.
Mitre, hvala lepo na odgovoru.

Ne mora biti Logitech striktno i ne mora bežični ako je to ograničenje. Napomonjem da nemam iskustva sa solidnim miševima, jer nisam preterano obraćao pažnju na to, a sad vidim da mi ergonomija postojećeg uopšte ne odgovara i da mi to smeta šaci...

Nazad
Vrh Dno