Pozdrav svima,
Javljam se po prvi put. Miš koji koristim je Logitech M185, i poprilično je mali za moju veliku šaku. Povrh toga što je velika, ona je i levoruka
Stoga bih vas zamolio za preporuku nekog bežičnog miša, po mogućstvu simetričan zbog leve ruke, a koji je dosta duži i deblji od pomenutog (probao sam kolegin Logitech M310 i oblik mi je poprilično "legao", ali bi mogao da bude malo veći). Ne tražim nikakve preterane gaming performanse, čisto miš za svakodnevni posao, da sa njim bude dobar osećaj u radu, da je funkcionalan, kad se već toliko vremena provodi za računarom. Naravno bilo bi dobro da cena bude tu oko 3.000 (nećemo u dinar gledati). Ranije kada sam gledao i kupovao žične miševe, za neku normalnu cenu su se mogli naći pristojni veći miševi koji lepo leže u ruci. Sada to to izgleda više nije u modi
Problem je što ni u radnju ne može da se vidi i proba, imaju po par izloženih modela, ostalo sve online, Vaša iskustva mi mnogo više znače. Vidim neko je spominjao CM Devastator 3, vidim da ga u G - ima za 2.000. Da li možda njega uzeti, iako je žični?
Hvala lepo unapred svima. Pozdrav i svako dobro.
Javljam se po prvi put. Miš koji koristim je Logitech M185, i poprilično je mali za moju veliku šaku. Povrh toga što je velika, ona je i levoruka
Hvala lepo unapred svima. Pozdrav i svako dobro.