Šta je novo?

Periferni uređaji Bežični miš za MacBook Air M1

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Chernobyl

Slavan
Učlanjen(a)
07.08.2014
Poena
275
Pozdrav ekipa, zapao mi je za oko Yenkee YMS 2085BK narocito sto ima integrisanu punjivu bateriju, vise nacina konekcije i 90h rada sa jednim punjenjem.

Da li ima mozda nesto bolje na trzistu, a da opravdava cenu kupovine? Mis mi bukvalno treba za office i browser, tako da mi DPI ne znacni nesto preterano. Jedino sto mislim da moze da mi bude problem, to je sama velicina misa kada je u pitanju Yenkee

Jedino da izboksuješ nekako MX3s, nisi reko budzet ali je 4-5 puta skuplji od tog(na ananasu)... Meni je odličan jer može na tri uređaja da se prebacuje na klik. Imaš bočni skrol(meni je super u ekselu npr) plus ima tubm dugme i tako možeš da korstiš prečice koje inače imaš na touchpad na macu. Njega imam pa ti njega preporučujem iz prve ruke jer nisi napisao budzet
Pozdrav ekipa, zapao mi je za oko Yenkee YMS 2085BK narocito sto ima integrisanu punjivu bateriju, vise nacina konekcije i 90h rada sa jednim punjenjem.

Da li ima mozda nesto bolje na trzistu, a da opravdava cenu kupovine? Mis mi bukvalno treba za office i browser, tako da mi DPI ne znacni nesto preterano. Jedino sto mislim da moze da mi bude problem, to je sama velicina misa kada je u pitanju Yenkee

Nazad
Vrh Dno