Šta je novo?

BD plejer na mrezi

dexrobi

Slavan
Učlanjen(a)
08.11.2009
Poena
310
Moj drug kupio LG BD 550 . Ima lan port,povezan u ruter, Kad pokrenes Dinamic da sam ucita parametre nece i nemoze na net. A za Static treba da se ukuca ip adresa,gateway,... ...,e sad. NIGDE UPUTSTA! Sta da kucamo koje brojeve-parametre. Hvala!

pogledas na nekom kompu u toj istoj mrezi koje su adrese dodeljene, i ubacis te identicne gateway i dns adrese na player.
jedino ip address povecas za jedan broj na playeru (ako je na kompu npr. 192.168.1.100, ti na player stavis 192.168.1.101).

OK HVALA Probacu. Pokusao sam sa istim paremetrima kao na kompu. Nece. Zatim sam ugasio komp,reko mozda nece dva uredjaja na iste parametre,nece. Ovo sa dodavanjem broja se nisam setio. Probacu. Dali mozda treba da ukljucim neku opciju u ona podesavanja na webu ono 192.....nesto?

Ljudi nece pa nece. Probao sam oba troje! Da nesto nepropustamo? Reko da ga nosimo na reklamaciju u ponedeljak,sta drugo???

Mali off:
Moze li 550 da čita fleš diskove formatirane u NTFS format?
Želim da snimim na fleš neki MKV film u 720p rezoluciji veličine oko 4.7GB. Hoće li raditi?

@dexrobi
Jesi li rešio problem?

Resio,u mom odustvu kod drugara bio neki tip koji se bolje razume i rucno ukucao odgovarajuce cifre. Ako se dobro secam razlika je bila samo u poslednjoj cifri. Ali eto treba znati a postojalo je milion kombinacija. Najgluplje od svega je to da na LG sajtu stoji da 550 moze i otvara YouTube a u stvarnosti ne. Jednostavno nema nigde te opcije. Ispada da je povezivanje na mrezu samo za upgrade firmwera i to je to.

Nazad
Vrh Dno