Daaaa, Telemate, Bluewave - skines postu pa je kod kuce citas i pises pa onda zapakujes postove pa se povezes na BBS pa posaljes... super... proradila mi je nostalgija...
Moj BBS je radio na Remote Access-u a bio je jos jedan konkurentski program ali sam ocigledno zaboravio kako se zvao.... da nije PC Board?
Zormi, tebe znam sto se kaze po cuvenju. Jos ranije kada sam te video ovde sam hteo da pitam da li si to ti. Imtel BBS je jedan od prvih koje sam posecivao. Cak mislim da mi je otac jos daaavno nesto pricao o tebi, da te poznaje ili tako nesto... sad' sam ga pitao ali ne moze da se seti... ti si stara garda, sto se kaze...
Neko je pomeuo Supura... bas bih voleo da znam sta je sa tim covekom... bas sam ga gotivio... Predrag Supurovic iz Uzica, bio je glavni u SETNet-u dok ga nisu najurili ali sam ja kao pravi borac za istinu i pravdu bio uvek na njegovoj strani.

Zaboravio sam kako se zvao njegov BBS. A inace svi koje ste nabrojali su bas poznati BBS-ovi...
Je l' Birostroj bese drzao onaj dekica Sima Milovanovic ili tako nesto!? Mozda Zormi zna...
A inace, neki od vas se stvarno secaju mog BBS-a? Ah, kako je to divno.