Gde si procitao/video da to postoji ??? Ne mogu bas da kazem da sam neki iskusni ATI-jevac, ali ja na to jos nigde nisam naisao.betmen je napisao(la):Postoje, ali odakle ih skinuti???
Malo morgen...NBM je napisao(la):Ne razumijemo se...
Sto ce ti, ako ih je moguce ukloniti na regularan nacin.
More, kad sam video kako novi drajveri rade na svežoj instalaciji, jedini "Catalyst Destroyer" koji uvažavam je Norton Ghostdrapin je napisao(la):Jedan dobar "Catalyst Destroyer" bi jako dobro dosao !![]()
![]()
drapin je napisao(la):Gde si procitao/video da to postoji ??? Ne mogu bas da kazem da sam neki iskusni ATI-jevac, ali ja na to jos nigde nisam naisao.![]()
![]()
Cak su i uputsva za rucno deinstalirannje Catalyst-a retka i treba ih iskopavati sa raznih specijalizovanih foruma...
Hmm, moram da priznam da nisam pronasao taj thread, cak ni uz pomoc search-a :S ali sam usput naisao na ovaj, dobro uputstvo za rucnu deinstalaciju Catalyst-a: http://www.rage3d.com/board/showthread.php?threadid=33656771meaculpa je napisao(la):...ides na www.rage3d.com , pa na forum, a tamo:Rage3D Discussion Area » ATI Technology Forum » Radeon Drivers and Catalyst Discussion » DRIVER UNINSTALLATION GUIDE FOR n00bs
poz
drapin je napisao(la):Hmm, moram da priznam da nisam pronasao taj thread, cak ni uz pomoc search-a :S ali sam usput naisao na ovaj, dobro uputstvo za rucnu deinstalaciju Catalyst-a: http://www.rage3d.com/board/showthread.php?threadid=33656771
No problem, nasao sam ga na driverheaven forumu...ali od Catalyst Remover-a i dalje ni traga ni glasa. Izgleda da ipak sve treba da se radi rucno.meaculpa je napisao(la):...nazalost, thread je skinut sa foruma jer se admin sa driverheaven-a bunio...to je ustvari skinuto sa tog site-a.
Ali ja sam ga sacuvao na svom kompu, pa ako ti nesto treba poslacu ti ga mailom, oko 1.1Mb u zip verziji.
drapin je napisao(la):No problem, nasao sam ga na driverheaven forumu...ali od Catalyst Remover-a i dalje ni traga ni glasa. Izgleda da ipak sve treba da se radi rucno.
Dakle, za sve zainteresovane, mislim da bi uputstvo moglo da se postavi i u FAQ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari