gagast je napisao(la):
Naravno da nisam potpisao ali je i meni u lice rečeno da će to poslužiti razdvajanju dvojnika i da će radove izvoditi Telekom.
Dok ima ovaca biće i šišanja s tom razlikom što ovo šišanje može biti opasno po zdravlje za razliku od drugog šišanja.
ok, moja je poenta bila da nije nemoguce da ti sto su potpisali sad glume engleze, kao "nismo gledali", a ustvari im je predsednik gurn'o nesto u dzep.
bottom line: ako su potpisali vlasnici vise od pola stambenog prostora i ako je potpisao predsednik skupstine zgrade, sve sto ti imas je pravo na zalbu sudu. tako stoji u zakonu o odrzavanju stambenih zgrada (mislim da ga imas na "veljinom" sajtu). i naravno imas pravo da pregledas sve ugovore u vezi ovog pravnog posla. neznam kakvi su to pojedinacni ugovori (eventualno taj sa predsednikom, posto je njegova terasa), ali taj te i ne zanima. trazi na uvid ugovor koji je skupstina zgrade, putem predsednika, sklopila sa mobtelom, to moraju da ti daju jer si zainteresovana strana. tu ce da pisu svi uslovi, kol'ko ko kome placa i za sta, pa mozda mozes i da ih uhvatis u nekoj gresci.
mozda mozes da ga rusis na osnovu cinjenice da je predstavnik zgrade bio instrumentalan u sklapanju posla koji njemu donosi licnu dobit, pa se tako moze govoriti i o sukobu interesa. u realnosti svakako, ali realnost nasih sudova je nesto drugo...
mozes da nalozis neke babe po zgradi da ih predsednik ubija zracenjem i da ga smenite pa da raskinete ugovor.
a na kraju krajeva, brate mili, gde ti zivis??? jedan predsednik u kolicima, manje vise, niko to ovde nece primetiti. ozbiljno ti kazem, 'bes ti te pravne zayebancije kad ces uvek ti na kraju da ga primis odpozadi. udri po bagri!