Šta je novo?

Battlefileld 1942 - kix ass!

• Začetnik teme Začetnik teme byMaX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Video sam demo, i SP i MP, i zaista fenomenalno izgleda (plus sto ima i atmosferu i zaraznost). Elem, igra je i FPS i voznja tenka, aviona, dzipa... i veliki broj zakona je ispostovan, mada je, sa upravljackog aspekta, ipak arkada (avion vozite na misu, itd.)

Zarazno i veoma lepo!

Gde si video igru , skinuo sam demo ali mi izbacuje neku gresku kad ga startujem 🙁

U redakciji se ubise igrajuci ga u mrezi... vec nedelju-dve...

Elem, igra razbija, po meni, CS killer! (sad ce da pocnu da mi dobacuju 🙂)

MaX to cudo izlazi 10. Septembra u full varijanti , samo da te obavestim ako nisi znao cheers

byMaX je napisao(la):

ma daj bre...to neko isto reche pre jedno mesec dana i ja se ubi da nabavim demo da vidim shta je to bolje od kantera, kad ono mi dosadi za pola sata 😀

pa ne verujem da ce biti ubica counter strika...pogotovo ne kod nas

zashto?koliko sam chuo i nije neshto ultra realna,shto se nece svideti gomili "sve shto ne samra koliko je realno,je ******" CS igracha

Venom je napisao(la):

zashto?koliko sam chuo i nije neshto ultra realna,shto se nece svideti gomili "sve shto ne samra koliko je realno,je ******" CS igracha

pa valjda je cilj igara da teze realnosti, da bi uchestvovali i u onome u chemu u zivotu ne mozemo 😀
ili je fora praviti igre po ideji iz klinachkih snova 😀

Ji 4Tze je napisao(la):
ma za Max-a je i ProScater (ili kako vec) ubica CS-a, tako da...😛

za MaXa je i tweakovanje BIOSa ubica CSa 😀

Venom je napisao(la):

A CS je pojam realnosti, jel?
CS je obicna pucacina nesto realnija od ostalih gde je glavna stvar znati sto vise "fora"...
Ako je toliko realna zasto je svi klinci igraju?

Sime je napisao(la):
A CS je pojam realnosti, jel?
CS je obicna pucacina nesto realnija od ostalih gde je glavna stvar znati sto vise "fora"...
Ako je toliko realna zasto je svi klinci igraju?

ajde onda navedi jednu igru koja je po realnosti i blizu CSu ? da nije mozda neka bljuvotina tipa SOF2 ? stvar je u tome shto realnije od toga nema...
shto se tiche toga da je samo klinci igraju to je najveca glupost...CS je toliko rasprostranjen u svetu da je igraju svi, a igraonice najvishe mladji poseccuju pa je normalno da je igra puno klinaca...ja radim u igraonici i znam ko i shta igra...

Ajd` i ja da kazem po neku o realnosti. Kao prvo da bi neko pricao o realnosti u simulacijama voznje potrebno je da je vozio prava kola jel` tako? Samim tim da bi rekao da je CS realan trebalo bi da si bio u nekoj od specijalnih jedinica u vojsci, pa da kazes tako nesto. S tim sto tada to nikad nebi rekao. CS je igra koja je napravljena da bude igriva i zanimljiva (dok ne dosadi), a nikako realna. Ako neko hoce nesto sto je priblizno realnosti (takodje ne bas potpuno realno) neka proba Operation Flashpoint, ali sa iskljucenim crosshairom (veteran tezina). Ne secam se da smo imali crosshair u vojsci, vec smo nisanili na nisan (zamisli), takodje nismo radili neke matrix jumpove (ili su na vojnopolicijskoj obuci zaboravili da nam to pokazu). U krajnjem slucaju svako ko je pucao iz AP lezeci sa naslona zna kako bi bilo kad bi pucao iz skoka (realno?). Inace jos jedna konstatacija. Kad bi u prostoriju ubacio u CS-u toliko koriscenu flash-bombu, mogao bi da udjem u tu prostoriju posle sat vremena i da sve protivnike sibam pertlom dok ne umru (u stvarnosti), a ovde se oporave posle par sekundi. Kad se flash bomba aktivira zaslepi sve na vreme mnooogo duze od par sekundi (racunaj da do jutra nebi video nista kako treba. Plus sto proizvede prasak jaci od shock bombe pa svi izgube svest. Ima tu jos stvari, ali o tom potom.
Inace slazem se da je smisao igara (bar za mene) da prozivis nesto sto ne bi mogao u stvarnosti i definitivno vise volim realne igre, ali CS apsolutno nije jedna od njih.

byMaX je napisao(la):

Uuuuu da nisi preterao sa tim bombastim nazivom CS killer, ma ne moze to ni da prismrdi Counteru, mozda Quake-u samo 😀

e ******,stvarno nisam hteo da ovo postane "da li je cs realan" preucavanje,poshto koliko vidim topic je BF1942

ali chisto da odgovorim driveru

ja sam uvek mislio da se igra igra radi zabave,a sad shto je tebi CS zabavan nisam ti ja kriv ;]

Ji 4Tze je napisao(la):
ma za Max-a je i ProScater (ili kako vec) ubica CS-a, tako da...😛

E ljudi... meni i dalje nije jasno.... ali uopste, kako mozete da igrate tu igru... Ono je ultra smesno...!!! SMESNO bre!

Jeste smesna ... i nema R od bilo kakve realnosti, osim sto posle skoka nemozes odmah da trcis 😀, sto opet i nije realno ... a da nepricam o glupostima tipa stavim prigusivac pa onda slabije puca 😀. Ali opet CS je za sad najbolja timska igra koju moze veliki broj ljudi dobro da igra, i po meni to je upravo jedina svetla strana Kantera 🙂.

&Mancha& je napisao(la):
Ajd` i ja da kazem po neku o realnosti. Kao prvo da bi neko pricao o realnosti u simulacijama voznje potrebno je da je vozio prava kola jel` tako? Samim tim da bi rekao da je CS realan trebalo bi da si bio u nekoj od specijalnih jedinica u vojsci, pa da kazes tako nesto. S tim sto tada to nikad nebi rekao. CS je igra koja je napravljena da bude igriva i zanimljiva (dok ne dosadi), a nikako realna. Ako neko hoce nesto sto je priblizno realnosti (takodje ne bas potpuno realno) neka proba Operation Flashpoint, ali sa iskljucenim crosshairom (veteran tezina). Ne secam se da smo imali crosshair u vojsci, vec smo nisanili na nisan (zamisli), takodje nismo radili neke matrix jumpove (ili su na vojnopolicijskoj obuci zaboravili da nam to pokazu). U krajnjem slucaju svako ko je pucao iz AP lezeci sa naslona zna kako bi bilo kad bi pucao iz skoka (realno?). Inace jos jedna konstatacija. Kad bi u prostoriju ubacio u CS-u toliko koriscenu flash-bombu, mogao bi da udjem u tu prostoriju posle sat vremena i da sve protivnike sibam pertlom dok ne umru (u stvarnosti), a ovde se oporave posle par sekundi. Kad se flash bomba aktivira zaslepi sve na vreme mnooogo duze od par sekundi (racunaj da do jutra nebi video nista kako treba. Plus sto proizvede prasak jaci od shock bombe pa svi izgube svest. Ima tu jos stvari, ali o tom potom.
Inace slazem se da je smisao igara (bar za mene) da prozivis nesto sto ne bi mogao u stvarnosti i definitivno vise volim realne igre, ali CS apsolutno nije jedna od njih.

mozda sam se loshe izrazio, ali sam mislio na najrealniju igru koliko je to moguce na kompu, a da ne bude smaranje (ko je rekao ghost recon😀)...operation flashpoint sam igrao davno kada je izashao, ali ono je daleko od realnosti i to ne zbog flesheva ili matrix jumpa, nego zbog toga shto je samo kretanje i kontrolisanje igracha debilno...ukratko to znachi da ti nemash potpunu kontrolu nad igrachem, a koliko se secam i engine je toliko ogavan da nishan bukvalno po 3 piksela cima da ne mozesh nishta da nanishanish...CS je na prvom mestu dobar jer je savrsheno osetljiv na komande...shto znachi kad ja stisnem dugme, on puca odmah 😀...bez zezanja, ali samo se u kanteru oseca fluidnost igre, pucanja, skakanja shto recimo postoji u quake-u ili UT, ali to su igre van ove teme.....a igru ako igra pola sveta, to verovatno neshto znachi...da li bi pola sveta igralo colina ili neku drugu vrstu igre ako nije najbolji u svom zanru ?

Potrci malo sa puskom, pancirom i borbenim prslukom pa mi onda reci da je kretanje igraca debilno. Oprema koju smo mi nosili u Bujanovcu ima oko 15-20 kila, naravno da ne mozes sa njom da se kreces kao Super Mario. Sto se tice engine-a OFP, engine je odlican, jer i u stvarnosti ti protivnika jako tesko uocavas na vecim daljinama i to je trebalo nekako docarati (po meni su to odlicno odradili). Sto se tice nisanjenja voleo bi da vidim da ispalis 10 metaka iz AP (jedinacno) i da svi zavrse u istoj tacki. To ne mogu ni najbolji. Nisan ni u stvarnosti nije potpuno egzaktan, pa da ti kazes "evo nisanim komarcu levo jaje", plus sto nije moguce drzati pusku 100% stabilno.
Kao sto rekoh da bi pricao o tome sta je realno, moras da osetis realno. Da bi pricao o tome sta je zabavno dovoljno je da igras i da ti bude lepo i zanimljivo.

Nazad
Vrh Dno