Šta je novo?

Battlefield Play4Free

Niko se vise ne igra sa ovime? :D. Dobih kljuc i instaliram :D

Nisam probao jer igram BC2 original i Vietnam... kakvo je čudo u poređenju sa ovim? :D

Ako nekome treba sifra za betu nek se javi na PM

Poslao zahtev pre jedno nedelju dve i sad mi je stigao key. Skidam igru, pa cu da vidim na sta lici. Glupo mi je sto trpaju igre u browser (Koristim Operu, koja nije podrzana), sto im je komplikovano da naprave normalan klijent? :S:

Pa nije losa igra, al dok ucita mapu smorim se zesce, u principu za onoga ko nema BC2, ovo je raj, mada su se previse fokusirali na cod stil bar sto se tice poena.

kad bi igra bila samo grafika... crysis bi bio najbolja igra na svetu :d druga je stvar to ovaj battlefield u svakom pogledu nit smrdi nit miriše.... možda malo više smrdi... grafika je najmanji problem, samo kad je igra dobra...

Stigao mi mail od EA:
Beta keys for your friends!

2BSR-5A4X-LM5S-K2JK
(This multi-use code is valid for 5 individual uses to gain access to the Battlefield Play4Free beta)
Go to http://battlefield.play4free.com
Click on the “Redeem” button and follow the steps given

neka uzima ko hoce :)

I meni stigo kljuc "for friends" :d

CND4-7PQQ-7A9J-AEDM

Igra je izasla ako nekog interesuje,ja skidam cisto da probam ,)

U pitanju je open beta,pokrece se takodje iz mozile,u sustini nije losa igra ali samo za onog ko nema bf2 ili bc2(ja sam jedan od njih).
Za sada ima 3 mape,ali bice jos mapa i modova,e sad stvarno je shit ovaj battlefunds,ali dobro i sa ovim obicnim poenima moze da se uzme veteran oruzje na dan ili 3 dana sto je sasvim dovoljno da se stvori zaliha poena da svaki dan mozes da imas veteran oruzje,ko igra neka me doda,Nick: minda :wave:

pa mislim ono... bf2 je sad 500 kinti ili tako nešto... ja i dalje nikako ne mogu da shatvim ZAŠTO se igra pokreće preko browsera??!1 probao sam, ali to je jedan od glavnih razloga zaštno neću da igram...

Mozda i najbolja free igra
Vrlo mi se svidja, i ne znam sto se zalite na duga ucitavanja. Igram vec skoro 2 nedelje i nisam to okusio.
Jedino pocinju da smaraju ove 3 mape, i bilo bi lepo da uvedu neke nove.

dok ne naprave kršten klijent mene, a bogami i sve iz moje okoline ova igra videti neće... na šta to liči da pokrećem igru u browseru, jel igram farmville ili bf?

Lol, igra je besplatna, pokretanje iz browsera je najmanji problem.

POZ

Покретање из browsera је велики проблем, али ако ћемо тако постоји много игара које су бесплатне и не покрећу се из browsera.

Hahha kakavi carevi,problem je pokretanje iz browsera :))))
Sto kaze moja baba "dash slepcu kobasicu a ona mu kriva" :D

Battlefield: Play4free

Igra li jos uvek neko ovo?
Ne znam da li ovde mogu da se igraju CW-ovi kao u CS-u i slicno? Tek sam sinoc poceo pa sam neupucen prilicno... ne zamerite... :)

Par dana traganja za iole dobrim "F2P" MMO-FPS i ovaj me je najvise zadrzao, ima li nasih servera, forum-okupljanja...? Neki drugi predlog igre?

Vrh Dno