Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Ne odgovoriste mi, jesu prava oruzja ili izmisljena?

Evo prvog review-a ! Samo 9.5 !!! Igra ce da objasni mnogim FPS igrama !

http://www.respawnaction.com/2010/02/battlfield-bad-company-2-box-reveals.html

200634_lback.jpg

Demo je upao u top 3 najigranijih igara Xbox Livea. Ispred su samo Halo 3 i MW2.

Pa pustanje onako masovne bete je ocigledno bio pun pogodak, nisam jos cuo nekog da mu se nije svideo BC2.
Nadam se sjajnoj prodaji igre, jer to ce omoguciti DICE-u da napravi nove i jos bolje BF-e.

Tako bi trebalo.. Da uzivo iskusim koncept koji mi ne obecava na papiru..

Tako bi trebalo.. Da uzivo iskusim koncept koji mi ne obecava na papiru..

Neces nista ni iskusiti ako budes igrao 2h. :wave:
Potrebno je bar 10tak h da se udje u sistem igre, jer ce do tad da te odvaljuju iskusniji igraci. :smackbum:

Znaci kad danas ce biti pusteno za download? US psn.

Neces nista ni iskusiti ako budes igrao 2h. :wave:
Potrebno je bar 10tak h da se udje u sistem igre, jer ce do tad da te odvaljuju iskusniji igraci. :smackbum:

To se isto primenjuje i na tebe i MW2 :) :wave:

Ti ne kapiras da ne mogu da igram igre koje nemaju fiziku, osecaj tezine. Aj single mogu da svarim,ali takav MP igrati posle KZ2 bi stvarno bilo smesno.

Beta ne radi, probao sam sinoc, posle MAG-a se uzeleo dobrog FPS-a.
Mislim da je demo MP jer im je to primarna strana igre koju zele da pokazu.

Skinuo, probao, nisam ljubitelj FPS-a, mada sam zavrsio KZ2, R2 i CD4... Ovo je meni bolje od CD MW2, koji stoji, nije los ali ovo mi se vise svidja. Nemam pojma dal' tu ima single posto nikad nisam igrao BF ali online mi je ok. CD MW2 je samo turbo verzija CD MW, ovde mi se vise svidja atmosfera i igrivost. Sta cu, cekam 3.3. :)

Jedan mali tip za pocetnike u MP-u, igrajte bar 10tak h da bi usli u semu, ne odustajte ako vas ubiju svake 2 sek, teska je igra za pocetnike. Posle to sve dodje na svoje.

I cisto da znate da mapa u demo-u nije ista kao u beti. :D

Poslednja izmena:
Kakva igra ljudi !!! Kakva mapa !!! Odusevljen sam !!! DICE objasnjava!

Kuci sam za pola sata, ti da gines prvi a ja da se stekam iza.. :) Jel postoji upadanje kod prijatelja?

*** idem da spavam sad, radim ujutro (konacno :banana:).
Ja se ne stekam, bas mi dobro lezi ova igra, samo sto nema 4x zoom na koji sam navikao u beti. :(
Nema ovde Borise stekanja, igra se agresivno kao i KZ2, zato mi se i svidja, fora je da imas u squadu dobrog medica i ne boj se sto gines, on je tu.
Imas Invite to quad i Play with friends.
Sutra cu malo do kafane da igram.
Ali bice vremena za igranje kad izadje full igra, jedva cekam da vidim ostale mape. Ova je fenomenalna, alo sneg, de ces bolje !
Moram da priznam da je KZ2 za ovo mala maca od MP-a.

Nervira me sto su promenili komande iz bete, sad je gas na R2, sto je kranje glupo, kontrole u beti su bile savrsene! Nadam se da ce ubaciti to nazad u full igri. Znam da su to komande iza BC1, ali su malo bzv.

Nazad
Vrh Dno