Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Dali neko zna zasto se BF3 zamrzne posle 15-20 min igranja ... i jedino je resenje restart ... Vidim da na netu imaa mnogo tema vezanih za Zamrzavanje Igre ): Dali mozda ima neki Fix ....pa da se sredi problem?
Bio je prije u BC2 problem sa relatek driverima zvučne pa je komp ledio nakon dvadesetak minuta. Mislim da se to nekome prenjelo i u BF3.. inace, da li je sta klokano, CPU, grafa ?? Ak ojeste, vrati na fabricke postavke.
Probaj druge drivere i provjeri temperature komponenada. Odradi i repair install kroz origin.
Nije do temperature...grafa inace ide oko 60-70 ali radi klima u sobi tako da iskljucujem temp ....ali nasao sam nesto o problemu i sad ce da vidimo.... ... LINK
Bio je prije u BC2 problem sa relatek driverima zvučne pa je komp ledio nakon dvadesetak minuta. Mislim da se to nekome prenjelo i u BF3.. inace, da li je sta klokano, CPU, grafa ?? Ak ojeste, vrati na fabricke postavke.
Probaj druge drivere i provjeri temperature komponenada. Odradi i repair install kroz origin.[/QUOTE]
Sve mi je na fabrickim postavkama...nista nije klokano jer mi napajanje nije bas neko.... odradio sam i repair install kroz origin...
Sve mi igre rade odlicno : World of Tanks,World of Warplanes,Hawken,Crysis3,F1 2012 ..sve su skoro na full - podesavanjima...samo BF3 ima problem? Tako da nije napajanje u pitanju ... ali treba naravno da treba nesto bolje od Lc Power 550w ):