Šta je novo?

Battlefield 2142 otkljucavanja

ratep

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2007
Poena
304
Dobio sam ovu igricu koja nije originalna i jednostavno ne mogu nikako da otkljucam ona dodatna pomagala.
Da li je uopse moguce u singleplayeru otkljucati ista?
Igram igricu citavu sedmicu i stvarno se zivciram,molim za pomoc!

Za otkljucavanje oruzja i dobijanje cinova, medalja, znacki i sve sto ide uz ovaj serijal, potreban ti je original. Druga je stvar sto ovaj nastavak serijala ne zasluzuje da nosi to ime

Ovaj... daj to malo pojasni, kako to mislis? Nije valjda da oces da kazes da je BFV bio promasaj ... il sam ja nesto preskocio?

Totalni. Slabije prodavan od BF1942 i BF2... Nikada nije dostigao popularnost malo pre pomenitih izdanja...mislim na online igranje.

Po meni je samo poslednji deo promasaj, BF2142 :vomit:

Unlock imas i radi, samo malo izgooglaj, tezak je 21 mb, i ono radi u singlu, i sa svim varijantama bf2142, znaci imam ga na makini, cak radi pod win 64.

Link>http://battlefield2.filefront.com/file/Unlocks_Mod_v110;74599

Mada BF2 mi je nekako lepsi, zalim za brzim netom i online okrsajima:(

Plus, stvarno ima extra dobrih modova za single BF2, jedino mi to drzi paznju, 21st century warfare, bfsp64 ono mozes da igras sve velike mape sa gomilom botova i to je prilicno ziva akcija, gine se na sve strane:)

Pozdrav, nadam se da ovo pomaze.

Poslednja izmena:
Promašaji su samo BF1942: RTR i SW dodaci, kao i BF2 booster packovi, sve ostalo vredi igrati. BFV je bio extra igra! Nista bolje od helisa i plevljena vijetnamaca po pirinčanim poljima uz "nowhere to run" pesmu ;) Ovo poslednje ne može ni jedan BF da mi zameni!

Poslednja izmena:
Promašaji su samo BF1942: RTR i SW dodaci, kao i BF2 booster packovi, sve ostalo vredi igrati. BFV je bio extra igra! Nista bolje od helisa i plevljena vijetnamaca po pirinčanim poljima uz "nowhere to run" pesmu ;) Ovo poslednje ne može ni jedan BF da mi zameni!

Druga stvar je bila balansiranost oruzja u BFV :wall: :crash:

TOOO BRATE ROBOTE!

Tvoje reci ko melem na moju ranu... jes vala, to su bila vremena!

Sto se tice izbalansiranosti oruzja... pa sta ja znam, nikad nisam bas dostigao vrhunac profesionalizma ni u jednoj igri, a ako pricamo o bfv-u... ni u jednoj klasi niti vozilu. Doduse bio sam solidan letac i helisa i aviona, i solidan pucac isto tako. To su bila divna vremena, rokali smo taj vijetnam u igraonici po 30 i vise ljudi. Pa taktike ovo ono... ufff, sad da ne sirim, hteo sam da kazem nesto o izbalansiranosti oruzja.... prvo sam mislio da je (avioni) f4 zakon, pa onda smo otkrili kako ga mig 17 dere pa onda ni onaj corsair sa onim bombama kad ih lepo bacis, ono je tako lepo unistavalo tornjeve... pa lepo ide sporo, kako odere mi8... divota jedna. A onda kad smo savladali mig21, pa to je bilo ludilo... pa jos sa muzikom.... ma ajteee, kakve ostale igre.... :wave:

Nema na cemu petre:)
Ipak covek mora malo da trenira sa botovima:)
Drago mi je da sam pomogao.
Pozz:)

Izbalansiranost oruzja je problem u svakom BFu v1.0, ali su kao i u ostalim BFovima izbalansirali oruzja i "rambo kit" vise nije bio toliko mocan. Izbalansiranost oruzja i vozila je na kraju bila sasvim ok, kao sto je i sada u BF2 npr (i kao sto ce biti u BF2142 za jedno godinu dana ;))

@Cordos - ;) Good ol' times :D

Vrh Dno