Druga je stvar sto ovaj nastavak serijala ne zasluzuje da nosi to ime
interesantno da vecj postoji kao pravilo da im je svaki DRUGI projekat promashaj ...
Ovaj... daj to malo pojasni, kako to mislis? Nije valjda da oces da kazes da je BFV bio promasaj ... il sam ja nesto preskocio?
Totalni. Slabije prodavan od BF1942 i BF2... Nikada nije dostigao popularnost malo pre pomenitih izdanja...mislim na online igranje.
Mozda za svet, al ne i za mene :trust: Muzika je bila nevidjena. Bas steta.:bottle:
Zaista nema niceg primamljivog u SinglePlayer igranju BF1942/BFV/BF2/BF2142. Mlacenje prazne slame ...
Promašaji su samo BF1942: RTR i SW dodaci, kao i BF2 booster packovi, sve ostalo vredi igrati. BFV je bio extra igra! Nista bolje od helisa i plevljena vijetnamaca po pirinčanim poljima uz "nowhere to run" pesmuOvo poslednje ne može ni jedan BF da mi zameni!
Ovaj... daj to malo pojasni, kako to mislis? Nije valjda da oces da kazes da je BFV bio promasaj ... il sam ja nesto preskocio?
Promašaji su samo BF1942: RTR i SW dodaci, kao i BF2 booster packovi, sve ostalo vredi igrati. BFV je bio extra igra! Nista bolje od helisa i plevljena vijetnamaca po pirinčanim poljima uz "nowhere to run" pesmuOvo poslednje ne može ni jedan BF da mi zameni!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari