Stavim u Library. Dobro si skontao. Nego sam pisao "po naski", Bio sam u guzvi, pa sam tako bezveze napisao. Treba da uplatim nesto sredstava i da uplatim PSN Plus i da dodam u library mesecne igre. Kavka je varijanta na Playstationu?Šta je to lajber?
Šljaka super, 60fps lock, lepo i izgleda. Samo se treba navići na igranje fps-a na kontroleru, igre poput Returnala mi mnogo bolje pašu.Kako funkcionise na plejki? Planiram da je uzme u narednom periodu, pa me bas interesuje. Trenutno sam na nekom gamong lapttopu.
Napravio sam malo konfuziju na forumu zbog Library-a. Sorry. Imam gaming laptop na kome igram trenutno. 16Gb RAM-a, RTX 3050 (4Gb-a), Intel I5 1100H procesor. Na high postavkama mi daje nekih 55 FPS-a. Nisam petljao nesto sa podesavanjima, samo sam grubo stavio na high. Ima jedna tabla gde imam ozbiljan frame drop. Ne mogu da se setim kako se zove ta mapa.Šljaka super, 60fps lock, lepo i izgleda. Samo se treba navići na igranje fps-a na kontroleru, igre poput Returnala mi mnogo bolje pašu.
Malo testiranja masine posle stelovanja jer je bilo trzavica u pocetku.
Battlefield 2042 Ryzen 5950x Zotac 4090 High setup
ja sam davno pitao EA support, da li mogu sa PS4 naloga za BF1 da prebacim progress na PC, cvrc Milojka, nemoze.Da li je prelazio neko sa PS na PC, ili obrnuto? Da li moze da se iskoristi progres ostvaren na prethodnoj platformi kroz EA account? Hvala.
A koliko si stavio od 0-100 svalu vrstu zooma. Znas da ima tamo od 1x do 6x... Ili vec koliko?Akceleracija na 0%, senzitivitet 100% hipfire i zoom. Deadzone 0%, onaj koeficijent vertikalnogh aima na defaultu.
MW2 ima akceleraciju na sve 3 verzije aima. 2042 je RAW input.