Šta je novo?

Battlefield 1 - poklon kod Battlefield 1 Revolution ???

gordije

Slavan
Učlanjen(a)
10.10.2007
Poena
319
Dali je neko imao iskustvo sa kodom za Battlefield 1 Revolution (koji se dobija uz kupovinu monitora u Gigatronu)...
Zanima me dali je kod za Premium igru ili sta vec ?? Unapred hvala ako neko zna nesto o ovome....Kod za BF1.jpg

Ako pametnjakovici taj kod nisu iskoristili vec. Dosta puta mi se desavalo da koda nema uopste ili je iskoriscen..

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Ako pametnjakovici taj kod nisu iskoristili vec. Dosta puta mi se desavalo da koda nema uopste ili je iskoriscen..

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Pa ako pise da ima ne moze da ga ne dobijes, jer ako kupis robu samo zbog toga a ne dobijes kod onda je to obmanjivanje naroda i imas pravo da ih tuzis i da trazis nadoknadu a oni neka se cesu onda jer ce ih tuzba sigurno kosta vise neko taj kljuc koji je neko marnuo.

Ili jednostavno vratis robu i kazes nema kljuca nema ni kupovine.

PItam zato sto se taj kod prodaje za oko 1500din preko oglasa... i zato me zanima dali je premium ili samo neka osnovna verzija ... A inace dobija se uz kupovinu tih ultra hd monitora itd....

Samo znaj da ti je takva kupovina ista kao da kupujes macku u dzaku. Nikada ne znas sta ces da dobijes. I ako vec budes odlucio se na kupovinu gledaj prodavce koji imaju starije naloge sa dosta pozitivnih ocena mada ni to danas nije merilo.

Evo bas sada sam pogledao na KP i ima jedan koji prodaje taj kod i registrovan je pre 7 dana i prodaje igru za 1000 dinara. Svako normalan bi se zapitao sta tu ne stima. Nekada je bolje platiti malo vise ali znas da te nece niko preveslati. Ako ti je vec stalo da kupis tu igru imas na Instant Gaming za 18.43 evra i mislim da ti je to bolja opcija.

Sve je odlicno ispalo sa kodom za BF1 ...Kupio sam ga od clana sa Benchmarka - ivan123 po ceni od 1200din i posle instalacije vidim da pise Premium pass ... Tako da ako neko resi da kupi sifru od nekoga da zna da je premium! 20180713_080829.jpg

Nazad
Vrh Dno