Šta je novo?

Battle: Los Angeles

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Niskobudzetna pucacina bazirana na istoimenom filmu, a koja ce se pojaviti vec u aprilu. Na igri radi Saber Interactive (Time Shift, Will Rock), a izdavac je Konami.

Dakle, ne treba ocekivati cuda, ali Saber uliva poverenje, pa mozda ispadne i vise nego pristojna. :)

85727_02_07_13-37-13_bmp_jpgcopy_normal.jpg

http://www.battlela.com/game/

[YOUTUBE]y7XORB54_QU[/YOUTUBE]

izasla 1,4gb :D:D:D ludloooooooooooooooo:D

Samo pazite, igra je duga 59min na normal težini igrajući na xbox360 kontroleru

Igra je takvo djubre, odigrao 15 min., i obrisao...

Mogao si izgurati i tih 44min do kraja,cisto da vidis kraj:D

Tako mi je skoro prosao Bulletstorm - 15 min i brisanje. Hvala - ovo necu ni instalirati.
Znaci, cekamo Crysis 2 :)

Jel ima jos neko kome ovo nece ni da se startuje?

^Ne znam dali si vec probao,ali igra nece da se startuje sa desktop-a,nego moras iz "bin" foldera!

Sve sam probao ali jednostavno nece. Problem je u onom paul.dll fajlu, jedino da sacekam na novi recept. :D

Lek je dobar,barem kod mene radi!Mozda ti antivirus pravi problem(probaj ga iskljuciti pa onda pokreni igru) ,ali iskreno govoreci ja sam igrao nekih 10 min. i momentalno je pao uninstall!

Da li si deinstalirao i Trojan.Win32.Generic?

^E vidis o tome nisam ni razmisljao,dobro si me podsetio!Hvala!!

Na kraju igre ogromnim slovima 'Thanks for playing' :vomit:

Sve sam probao ali jednostavno nece. Problem je u onom paul.dll fajlu, jedino da sacekam na novi recept. :D

Kao sto ti vec Smallville rece - desni klik, pa "Run as..." ;)
S tim sto kod mene radi i prva opcija ("Current user"), tacnije, da budem precizan - druga opcija ("Administrator") nece uopste da mi radi, verovatno zbog toga sto nemam sifru za logon :p

Ali, u svakom slucaju - ovako radi... i samo ovako. I to nebitno na koju ikonicu klikcem - onu na desktopu ili pak onu u "bin" folderu.
Drugacije nece nikako.

Inace, instalirah, pokrenuh... obrnuh... nakon ravno tih sat vremena :)
Tres tezak, bas je bezveze... kako dosla, tako i o'sla - deinstalirah je brze-bolje, sa sve paul.dll-om :p i poslah .iso u kantu :D

Ma jok bre, nece ni da cuje sta god probao. :) A ionako mi nije ni bitna igra, tako da i ako ne izadje fix svejedno mi je.

Ma jok bre, nece ni da cuje sta god probao. :) A ionako mi nije ni bitna igra, tako da i ako ne izadje fix svejedno mi je.

veruj mi nije vredno da se toliko mucis jer igra nije nista posebno. odigras 55 min da bi dobio Thanks for playing. grafika manje vise niti smrdi nit mirise dok animacije izmedju tabli ne postoje nego su upitanju slike uradjene u strip fazonu. sve u svemu zali boze.

Bukvalno ovo sto je Smallville rekao... batali rabotu, definitivno nije vredno truda.

Meni pak juce djavo nije dao mira, te sam resio da rizikujem i trojanca i sve (da ne pricam kako sam fizicki otkacio SSD i glavni hard, cisto da budem siguran da paul.dll ne ode negde :d), samo kako bih probao ovaj dres... za koji sam pak znao da je dresina teska, procitao sam to ovde :)... pa se pritom i ja mlatio solidno, pali/gasi antivirus, instaliraj najsveziji DirectX, pa PhysX... i opet nije htelo. I vec sam hteo da dignem ruke - kad probam ono sa "Run as..." i proradi :D

I 59 minutes later - uninstall :D:D:D

Nazad
Vrh Dno