www.hwinfo.com
Skini HWiNFO i trebalo bi da ti ispiše sve pojedinosti o laptopu. Takođe i samoj bateriji.
Skini HWiNFO i trebalo bi da ti ispiše sve pojedinosti o laptopu. Takođe i samoj bateriji.
Hvala ti, nasao sam.Trebalo bi da ima informacija o modelu u System Information (kucaj u search i pokreni program pod tim imenom) pod stavkom System Model.
80% ti je skoro nova baterija, može to još dosta da tera, tih prvih 20% meni izgubi uvek za 1 godinu ili manje... teraj do 50% ili dok ne počne spontano da se gasi na bateriji...Baterija mi je na 80% originalnog kapaciteta, je li još da čekam ili je već vrijeme za zamjenu? Vidljivo je da se brže prazni no ranije. Asus rog u pitanju. Ima li originalnih baterija u Bgu?
Hvala na informaciji. Ima li na Youtube-u neki tutorijal kako se rukuje ovim programom i kako da nadjem podatak o tipu baterije?www.hwinfo.com
Mozes li mi pomoci koji podatak da ukucam na Google-u da vidim gde i za koliko ima da se kupi. Izvinite, ali bas sam "nepismen" kada su u pitanju ti sistemi, baterije i ostalo.Može da se pronađe, samo kucaj u pretragu i vidi šta se nudi. Klasika, jeftine - kvalitet upitan, skupe - verovatno ok. 🙃
Probao sam, ali mi ne ide pretraga, kad otvorim sajt sa pretrage uvek mi se prikaze baterija za neki drugi model. Bice tesko naci."Model laptopa" battery...
Skini portable verziju. Pokreni iz .zip fajla onaj 64 bitni.Hvala na informaciji. Ima li na Youtube-u neki tutorijal kako se rukuje ovim programom i kako da nadjem podatak o tipu baterije?
Mozes li mi pomoci koji podatak da ukucam na Google-u da vidim gde i za koliko ima da se kupi. Izvinite, ali bas sam "nepismen" kada su u pitanju ti sistemi, baterije i ostalo.
iliProbao sam, ali mi ne ide pretraga, kad otvorim sajt sa pretrage uvek mi se prikaze baterija za neki drugi model. Bice tesko naci.
Hvala ti na linkovima, ali rezultati pretrage uglavnom se odnose na model 6420. Ne znam da li su baterije za te modele kompatibilne sa mojim.
Hvala i tebi na savetu, ali da otvorim ovo sto se tebi otvorilo, to je tek za mene visa matematika. Da li taj program mora da se skida ili ga imam u svom lap topu? PozdravSkini portable verziju. Pokreni iz .zip fajla onaj 64 bitni.
Pogasi one ispred ekrane i na ovom pozadi imaš:
Pogledajte prilog 476765
Moja je tek katastrofa, ima laptop sto godina, ali ne damo se![]()
Ne ljutim se, taman posla, totalno sam nepismen za kompjuter.Ako ne umeš ovo i da nađeš bateriju u pretrazi na google, onda lepo laptop pod mišku i u neki servis. Pogrešićeš u bilo kom drugom slučaju.
Bez ljutnje![]()
Ok, probacu da izvadim bateriju i da mi radi samo na punjac. Hvala na odgovoru.Kod tih starih baterija na vadjenje,moze da radi na punjac.
Hvala ti na odgovoru, citao sam nesto po internetu o toj bateriji.Tebi je izgleda losa CMOS baterija, probaj da ga otvoris i zamenis, ima je na svakom cosku, obicno CR2032.
Ili 6 baterija za te pare u Lidl-uCena CR2032 baterije je 150din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari