Šta je novo?

Baterija za UPS RBC17

Protos

Slavan
Učlanjen(a)
02.03.2006
Poena
345
Posle 10 god. rada UPS mi je prijavio da baterija vise ne prolazi self test. Zanima me gde kupiti bateriju a da ne placam drakonske carine?
baterija je za APC ups, oznaka RBC17, ako je neko kupovao u skorije vreme? Pronasao sam na ipon pa bi mozda narucio preko Madjara, ali ne znam da li je original posto je garancija samo 6 meseci? Ako je neko narucio preko njih i kakva su iskustva sa kvalitetom baterije?

Edit: https://iponcomp.com/shop/termek/apc-replacement-battery-cartridge-17/116438 link

Poslednja izmena:
Standardni olovni akumulator od 12V/9Ah, proveri da li ih ide 1 ili 2 u UPS i kupi u bilo kojoj radnji koja prodaje olovne baterije, kakvi crni uvozi i carine.

Ne bih kupovao noname. Originalni ili kvalitetni tipa Duracell. Zato i pitam da li je neko kupovao u zadnje vreme, ili da narucim a da ne placam drakonske carine preko Amazona...

Nemaš potrebe da naručuješ bilo šta od toga preko grane. Imaš sve baterije i kod nas. I ovlašćeni servisi za APC sada ugrađuju CSB baterije, tako da nemaš problema oko toga da lupaš glavu.
Nađi gdje ti po cijeni više odgovara i to je to...

Nazad
Vrh Dno