Šta je novo?

baterija za SONY C-1

mihailo

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Gde da kupim bateriju za SONY C-1?

Kod supa u 29.Novembra ima neki kiosk u kome ima stvarno gomila baterija. Za sve moguce telefone! Sigurno ima i za C1.

BTW nadam se da znas da C1 ima bateriju od 450mah koja ima predvidjen max stand by nesto oko 50h! Znaci napunis, ostavis da stoji sa dobrim signalom i on izdrazi max 2 dana. Ako mu samo svetlo palis povremeno traje 24h....
Zasto ja ovo pisem kad ti to verovatno vec znas:)

PJ je napisao(la):
Kod supa u 29.Novembra ima neki kiosk u kome ima stvarno gomila baterija. Za sve moguce telefone! Sigurno ima i za C1.

BTW nadam se da znas da C1 ima bateriju od 450mah koja ima predvidjen max stand by nesto oko 50h! Znaci napunis, ostavis da stoji sa dobrim signalom i on izdrazi max 2 dana. Ako mu samo svetlo palis povremeno traje 24h....
Da, sestra ga koristi vec 2,5 god. i ne mogu da verujem da je baterija i toliko izdrzala.Hvala za informaciju, pogledacu ovih dana.

Tek danas sam isao do pomenute radnje (usput i dalje trazio), ali je ona u "renoviranju", a posao jos nisam zavrsio, zato, ako neko zna gde mogu pronaci bateriju za pomenuti telefon neka javi.:)

`ajte ljudi,pa imamo li ovde dilera opreme za tel?Jos ne nadjoh bateriju, a sestra mi probi glavu zbog nje...Upomoooooc!:wave;

BTW,danas su mi u MOBSTAR-u (namerno naglasavam) za ovu bateriju trazili 1400!!! din.-uzaaaas,kao da sam im trazio nov Bosch-ov akumulator.

PJ je napisao(la):

E moj Pedja :) Verovao ili ne, na tom telefonu baterija drzi i do 7 dana, i to bas ta od 450 mah. U cemu je trik ? U tome sto telefoni nisu posteno dekodirani, i kada se puni, ne puni se skroz. Imam jedan C1 na kome to mogu i da ti pokazem, ali je donesen iz Francuske nekodiran

Khm, ovaj moj primerak je NEdekodiran i kupljen je po pojavljivanju modela (placen 480DM na mestu gde su garantovano NEdekodirani primerci mobilnih telefona).
Posotje neki podatci koji pominju i 300h standbya na francuskoj mrezi, ali je meni to ipak malo neverovatno.
Ma nemam pojma. Ja ga ionako koristim za telefoniranje od kuce tako da je stalno (skoro) uboden na punjac :D

Vrh Dno