Šta je novo?

baterija za nokiu 8110

TEP3A

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2002
Poena
765
dakle, da li moze da se nadje negde nova ili da se ova stara prepravi??

znam da je to prastari model ali to je jedan od najboljih ikad napravljenih telefona i sluzi me vec 4 godine pa nemam srca da se odvojim od njega...

a , da, samo da nije ona debela baterija i treba da je 7,2v jer sam do sad video samo neke na 3,2 ...

unapred hvala..

TEP3A je napisao(la):
dakle, da li moze da se nadje negde nova ili da se ova stara prepravi??

znam da je to prastari model ali to je jedan od najboljih ikad napravljenih telefona i sluzi me vec 4 godine pa nemam srca da se odvojim od njega...

a , da, samo da nije ona debela baterija i treba da je 7,2v jer sam do sad video samo neke na 3,2 ...
Ja sam slim bateriju video samo jednom i to u tržnom centru kod merkatora samo što je bila bezobrazno skupa ~60DM (to je bilo pre nekih 9 meseci).
A tek bateriju od 900mA ja sam ceo grad obišao ali je nigde nisam našao :(

Inače pola onih debelih baterija je čista prevara... Šatro piše na njima LiIon, ja otvorim jednu kad ono unutra nekoliko onih kao u Panasonic bežičnim telefonima i na svima piše NiMH :mad:

hm..
u nisu provereno nema nigde..

cuo sam za opciju da se unutrasnjost baterije , dakle same celije promene ali nisam bas vican tome ..
ako bi mi neko to objasnio kako rado bi uzeo lemilicu u ruke...

a 60dm za bateriju za tel koji sada toliko kosta..

heheh

Imam ja novu bateriju, 7.2V 30 dm.

ok..

samo koje je velicine i koliko mAh???

i naravno garancija :)

TEP3A je napisao(la):
hm..
cuo sam za opciju da se unutrasnjost baterije , dakle same celije promene ali nisam bas vican tome ..
ako bi mi neko to objasnio kako rado bi uzeo lemilicu u ruke...

heheh

Li -ion baterije i nisu bas preterano ``raspolozene`` za ``budzenje``
To bi trebalo da ti odradi neko bas bas majstor
Preporuka u svakom slucaju kupovina nove
Ajd...

Nazad
Vrh Dno