Šta je novo?

Baterija gubi kontakt

igors

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2009
Poena
305
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam Dell Inspiron 1501 kome je totalno otisla originalna baterija pa sam iz USA nabavio zamenu - kopija kineska, deluje dosta dobro. Baterija inace sjajno radi, drzi mnogo duze nego sto je drzala originalna dok je bila nova. Nisam imao nikakvih zamerki do juce dok mi se laptop odjednom iskljucio dok je radio na bateriju. Znaci baterija se nije istrosila bila je oko 85% puna. Posle toga laptop nije hteo da se ukljuci dok ga nisam ukljucio u struju i iskljucio se odmah cim sam ga iskljucio iz struje - znaci ponasa se kao da baterija ne postoji. Zatim sam vadio bateriju, gledao kontakte - nije da bas ima nesto da se vidi i vratio i onda je proradila i baterija ali je to trajalo mozda 20-ak minuta i opet ista prica - opet se iskljucio. Da napomenem da baterija stoji dosta cvrsto i ne deluje mi kao da gubi kontakt zato sto se pomera - kao da u njoj samoj postoji neki problem.

Jel ima neko ideju sta da radim? Ima li spasa bateriji ili da trazim drugu? Ova je baterija u garanciji ali samo u USA.

Potrazi po forumu negde sam video, ima firma koja se samo baterijama bavi, mada mislim da je mozda crkla elektronika na njoj, nije prvi put.

Nazad
Vrh Dno