Šta je novo?

Bass Test

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Protresite kucu, zgradu, komsiluk, ulicu,...snaznim basom i namucite vas zvucni sistem nekim od ovih semplova i pesama i naravno predlozite pesme sa dobrim, snaznim bassom!:,,:

400x400.aspx

Linkovi:
Bass Test and THX Demos - odlicna strana sa dosta semplova raznih formata i kvaliteta
Bass Test Mp3 Download - 28 mp3 semplova za testiranje woofera
Bass Audio Library - lots of staff

i naravno Chemical Brothers - Bass Test!

Poslednja izmena:
bass test bi trebalo da bude sa niskim frekvencijama.... nadji neki DTS audio CD sa effektima i to je po meni najbolji test
imas i 1 DVD Lucas izdanje...ne mogu da se setim imena....ali tu imas dolby digital,DTS varijante semplova,logoa,introa i 20 minuta iz star wars 1 ...i of course THX certified :D

edit: vidim sada da ima i FLAC :)

za DVD mi pisi private ako si zainteresovan...mislim da je oko 2 ili 3 GB....pa da ti ga nekako "shareujem"

Poslednja izmena:
Stvarno super stvar, igrace se sa ekvilajzerima vidim ja...:D
:smoke:

ahahaha pustio test sa linka iz prvog posta, keva pocela da bezi napolje mislila da je zemljotres, iskrivio sam se od smeha....:D

Stvarno super test, chak i moj mucheni Logi X-230 sa svojim smeshnim basom protrese ceo stan kada se puste ove stvar, super stvar Jovy.thumbsup.gif

Uuum..
Prvi post, drugi link, "some mp3's"
Aj dajte ove dve pesme, Silent Breed i Subway :)))

Uf ovaj 5-100 je extra.
Nego jel ima neko neki link ka THX stvarima, tj neki testovi ili čak neke pesme tj kompozicije u THX-u da pustim Z2300 da peva.

Obavezno odslusati i "Lamb - Little Things"!

nema boljeg testa od ovog
the chemical brothers - it doesnt matter .
probaj te .

Pustio sam 5 - 100 i osetio kako mi se prozori tresu :D
Sjajno :)

Nazad
Vrh Dno