Šta je novo?

Barton i kingston hyperX

• Začetnik teme Začetnik teme igysa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

igysa

Čuven
Učlanjen(a)
10.05.2002
Poena
695
Da li neko zna gde i po kojoj ceni, moze da se nadje AthlonXP sa Barton core-om ? Najnize frekfencije postojece i najnize cene.

Potrebna i memorija Kingston HyperX DDR333 ili DDR400, dva modula od po 512 MB. Takodje bi dobro dosla sto niza cena ! cheers

igysa je napisao(la):
Da li neko zna gde i po kojoj ceni, moze da se nadje AthlonXP sa Barton core-om ? Najnize frekfencije postojece i najnize cene.

Potrebna i memorija Kingston HyperX DDR333 ili DDR400, dva modula od po 512 MB. Takodje bi dobro dosla sto niza cena ! cheers

Barton box 2500+: Comtrade
HyperX: Pakom.

Hyperx imas po 7800din,512mb pc3200 u Perunu,Gavrila principa 46
a imas i po 256mb

Boze kako mozes da spominjes Comtrade! Pa ti ljaberi nemaju nista jace od T-breda B 2000+! A ovamo se hvale kao glavni uvoznici... Malo morgen. I znate li koji im je izgovor? "Mi uvozimo ono sto se trazi najvise a to je od 1700+ do 2000+" AAAAAAAAAAAA nisam mogao da verujem kada su mi rekli to!

Posto coveku niko nije odgovorio na deo pitanja ja cu 🙂

Najsporiji Barton koji moze da se kupi je 2500+ i radi na 1833 MHz tj. 166.66 * 11. Trebao bi da kosta do 95e.

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Boze kako mozes da spominjes Comtrade! Pa ti ljaberi nemaju nista jace od T-breda B 2000+! A ovamo se hvale kao glavni uvoznici... Malo morgen. I znate li koji im je izgovor? "Mi uvozimo ono sto se trazi najvise a to je od 1700+ do 2000+" AAAAAAAAAAAA nisam mogao da verujem kada su mi rekli to!

A bre, pa ja(firma gde radim) sam ih od njih kupovao. Maloprodajna cena za 2500+ BOX je 92€.
A memorije ako ne uspe da nadje treba neke meni da stignu krajem sledece nedelje. Neznam tacnu cenu, okvirno: PC3000(370) modeli, 256MB oko 75€ bila zadnja cena.

Pa ja ne znam da li postoje 2 comtrade-a.... Zvao sam dve maloprodjae njihove i nisu ni culi za Barton core...

Daj tel ja odmah uzimam bartona 2.5K za tih 92€

Pa ja ne znam da li postoje 2 comtrade-a.... Zvao sam dve maloprodjae njihove i nisu ni culi za Barton core...
Daj tel ja odmah uzimam bartona 2.5K za tih 92€

Ja sam u Nishu 😀

E pa... I tata bi sine 🙂

Ma ocigledno da ne zele da se cimaju da rade maloprodaju. Prodaju stampace i druge periferije, a CPU cisto imaju onako u izlogu.. I to 1800+ dok 2000+ mora da se naruci. Dripci.

E pa... I tata bi sine 🙂
Ma ocigledno da ne zele da se cimaju da rade maloprodaju. Prodaju stampace i druge periferije, a CPU cisto imaju onako u izlogu.. I to 1800+ dok 2000+ mora da se naruci. Dripci.

Mrzi ih da rade na sitno. Prosli put sam od njih porucio 20-ak procesora, od 1800+ do 2600+, i par Bartona. Moguce je i da trenutno nemaju.

Onda bi barem mogli da daju tel. od svojih dilera, da ne uzimaju ljudi iz nekih uknknown kanala... 😉

Onda bi barem mogli da daju tel. od svojih dilera, da ne uzimaju ljudi iz nekih uknknown kanala... 😉

Ja koliko videh, ovde u Krusevcu, imaju i maloprodajni objekt.

Pa imaju i u BG! I to 5-6... Ali dzaba kada su oni maloprodajni objekti samo na papriru.. Nemaju nista!

Ali dobro, odosmo sada u offtopic...

Imaš Bartone 2500+ u Imtelu, ali je cena nešto viša nego u Comtrade-u... Sa druge strane, Comtrade ih rasproda i pre nego što stignu.

Nazad
Vrh Dno