Šta je novo?

Barton...da se najezis

• Začetnik teme Začetnik teme Codex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Codex

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2002
Poena
619
Jedan lik prodaje navodno bartona sa ovom identifikacijom:
axda2600dkv4d 9300654240697 aiuhb 0312tfsw. Jel neko cuo sa steping aiuhb za Bartona. Molim bez nepotrebnih komentara kupi Sempron 64 bit i sl.

PoZ!

Nekako mi je to nelogicno, po ovome : axda2600dkv4d je barton
ali po ovome : aiuhb je Tbred-B

pretpostavljam da je neka greska. u svakom slucaju aiuhb je vazio za dobrog overclockera.

Codex je napisao(la):
axda2600dkv4d 9300654240697 aiuhb 0312tfsw. Jel neko cuo sa steping aiuhb za Bartona. Molim bez nepotrebnih komentara kupi Sempron 64 bit i sl.

PoZ!

I jesi li kupio ? Koja je bila cena ?

Codex je napisao(la):

PoZ!

Imas programcic Barton Clock Ratio Checker, evo LINK , mozda ti nesto pomogne, trazi da ti posalje SS

nisam kupio bas zbog toga sto je i meni nelogican steping za bartona.

PoZ!

Aquca

evo jos jedne ponude (u attach obesena slija).... Citao sam o steppinzima i onima iza istog pa se neko kladi da je u serijskom broju krije zec tj ako gledate sa desna na leva onda su to peta i sesta cifra (u ovom slucaju 25) ona koja kaze sa kojeg je downclockovan procesor. E sad se nesecam dali je to u mhz-ima ili amd oznakama. Prostije receno 2500+ ili 2500mhz (nije svejedno).

Prilozi

• aquca.webp
    aquca.webp
    8.2 KB · Pregleda: 106
Poslednja izmena:
Bedak 🙁
Ajde ako nadjes nesto postuj ovde posto i mene zanima. Ko mi je kriv sto nisam uzeo mobile bartona kada sam ima priliku. Vise se i ne secam ko mi je to nudio ali bas mi je krivo.

poz :wave:

evo jos jedan bedak...sve to u inostranstvu

Codex je napisao(la):
evo jos jedne ponude (u attach obesena slija).... Citao sam o steppinzima i onima iza istog pa se neko kladi da je u serijskom broju krije zec tj ako gledate sa desna na leva onda su to peta i sesta cifra (u ovom slucaju 25) ona koja kaze sa kojeg je downclockovan procesor. E sad se nesecam dali je to u mhz-ima ili amd oznakama. Prostije receno 2500+ ili 2500mhz (nije svejedno).

AQUCA je veoma dobra serija, ja sam imao jedan na 2.4 Ghz na AN7...

BTW 2500+ je Pr (Perfomance rating), realno je 1.8 Ghz

Nazad
Vrh Dno