Ljudi, shvatite da...
Ogi jeste dosadjivao "glupim" pitanjima i ajde...nikome ne bi toliko smetala ona stara "ko pita taj ne skita", ali ironija u njegovim post-ovima, zatim bezobrazluk povrh svega ioako se neko trudio da pomogne...zatim "prosipanje pameti" iako ne zna sta je "socket"...to se sve skupi na jednom mestu gde mora da se postavi tacka. Jednostavno, nije hteo da se smiri, nije hteo da koristi search, hteo je sve na tacni a pritom je imao stav "savrsenog poznavaoca" IT-a...a to nervira sve nas, zar ne? Tako nazalost ne moze, jer pravila su jasna - tu su da se postuju a ako nekoga mrzi i pravila da procita...moze bar kroz desetinu post-ova sam da ih nauci. Ogi jednostavno to nije hteo, isao je glavom kroz zid...ja sam mu bar jednom prilikom onako "drugarski" rekao da ce najebati sa takvim stavom kroz zivot, na sta se grohotno ismejao. Eto, ovo mu je za nauk....forum nije samo informativne vec i edukativne sadrzine, svi se ovde druzimo, postujemo i ucimo jedni od drugih. Ko tako ne vidi forum, ja bih ga odmah :whip:
Ipak, ja cu opet reci da ni pravila koja postoje nisu cvrsto definisana i slabo ih ko postuje. Za sve okrivljujem previse popustanja, tj. ne postovanja istih. Iako sam za stav "samo pusteno", na forumu je "koliko ljudi toliko cudi". S toga se jednostavno moraju cvrsto definisati i postovati pravila. Dok god toga ne bude, thread-ovi poput ovog ce se stalno ponavljati... Ko ce tu izvagati sta je najpametnije ? Ocigledno veoma tesko, kao sto je bila situacija sa Malim oglasima - ogranicenjima.
S druge strane, forum (lat. trg) je mesto gde se okupljaju razlicita misljenja i to treba odrzati u punom smislu te reci. Opet, neka pravila mora da postoje i da ih se svi drze bez popustanja.
Jos kad bi svi naucili da se izvine ako nesto pogrese a da im se pritom niko ne nasmeje...to bi bila prava stvar. Sve se moze dovesti u red ako se hoce, ali se time naravno ogranicava sloboda...Pitanja za razmisljanje sta je najbolje od svega. Ja mislim da stav "drugarstvo" sve resava ali cud u nekim user-ima sve baca u vodu. Zbog takvih treba delovati s vremena na vreme...ono, za nauk svima nama !
p.s.
I ja sam licno imao ispade, ali ucimo se svi kroz ovakve thread-ove o "lepom ponasanju". Zato iste treba predociti svim novim userima kako se ovakve stvari ne bi ponavljale. A ko ne zeli da bude drug, odmah: Hvala na poseti, dovidjenja !