meni negde u ovo vreme nije radilo, onda sam poceo da cackam limite u aplikaciji, postavio 10 za broj transakcija i proradiloNa dva bankomata PS mi neda cache? Jos nekome?
Meni se pre nekoliko dana ponovo pojavila kartica za još jedan tekući račun (počinje sa 200) kojeg nikad nisam otvorio.
Imao sam, kakve veze ima tekući račun sa tim?
Ako je AMSS kako to da proverim?
Račun se vidi na nalogu, nema uplate, isplate niti zaduženja, otvoren 2018-te.
Vidi se pod DETALJI RAČUNA, ali se nevidi pod KARTICE.
Ovo stvarno jeste čudno, budući da bi te kartice trebalo da se obnavljaju na svake tri godine. Prema njihovim Opštim uslovima članstva je tako, navode da nakon isteka izdaju nove. Možda, doduše, ima neka fora da BPŠ ne reizdaje kartice koje nisu korišćene (pretpostavljam da je ovu njihovu retko ko koristio), što rade i druge banke, čak i za tekuće račune. To bi zapravo mogao biti osnov i za zatvaranje samog računa, ali ko zna zašto do toga nije došlo, možda je opet neka specifičnost namenskih računa.Platna funkcija kartice je istekla (i dalje važi kao članska karta AMSS), te zbog toga kartica nije vidljiva u aplikaciji, a račun jeste. Zašto nisu brisali račune, s obzirom da se kartica ne obnavlja čak i kad je članstvo u AMSS aktivno, malo je nelogično.
podaci o plaćanjima odnosno bilo koje transakcije pre 18.02 ne postoje
Nikome se ne vidi ništa pre migracije u elektronskom bankarstvu, dok se na mobilnom svima nešto vidi, a šta tačno, zavisi od porekla računa: nama sa starim 200 računima samo iznos i datum (kao na izvodu), dok se onima sa starim 360 računima vidi sve. Ima dovoljno informacija da se proveri da li nekla uplata postoji (ako se otprilike sećate iznosa i datuma), ali od toga ništa više ko ima stari 200 račun, što stvarno može da bude neprijatno. Iako su na sajtu napisali da će svi podaci moći da se preuzmu u ekpoziturama, ispostavilo se da to nije slučaj (išao sam i rečeno mi je da ne može), tako da sam im tim povodom pisao prigovor, a u međuvremenu i pritužbu Narodnoj banci Srbije, budući da na prigovor nisu odgovorili, evo već pune tri sedmice. Ne znam stvarno šta bih radio kad bi mi neko tražio neku potvrdu o izvršenoj transakciji, a dešavalo se ranije. Sa novim transakcija je makar sve u redu, tu su baš svi detalji.U e-bankingu se ne vidi kod mene. U mobilnoj app se vide. Na februarskom izvodu se vide samo iznosi i datum, nema drugih podataka, npr. primalac uplate.
Da, zato sto se sada uplaćuje direktno preko uplatnice štedionice, a na mts račune se plaćalo običnom uplatnicom kojom se uplacuju i ostali računiDa li sada pare lezu odmah istog trenutka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari