Može li se znati gde je navedeno da je uvedena Visa Infinite dinarska i devizna kartica?Osim vraćanja starih tarifa sa poskupljenjima iz 2022. uvedena je Visa infinite dinarska i devizna kartica.
Može li se znati gde je navedeno da je uvedena Visa Infinite dinarska i devizna kartica?Osim vraćanja starih tarifa sa poskupljenjima iz 2022. uvedena je Visa infinite dinarska i devizna kartica.
U tarifama za fizička licaMože li se znati gde je navedeno da je uvedena Visa Infinite dinarska i devizna kartica?
za Master kreditnu je proletos određen 360 uplatni račun pa rekao bih da su zbog toga izopštili mts-ovu. Ne bi me čudilo da i kreditne partije po njima su sistematizovane na 360.vidim da nema više kreditnih kartica za račun plus, masterkard plus kreditna
pre je bilo u aplikaciji da se podnese zahtev, sada nema više
Da li ozbiljno mislis placati 300e/god za nju?Ostaje nejasno da li ova Visa Infinite može uz račun plus?
OK, ali ne vidim Visa Infinite u ponudi na BPŠ strani posvećenoj debitnim karticama za stanovništvo:
šta to znači konkretno, jel se može uzeti ko ima račun plus ili ne?@spavach definitivno ne, to je ponuda za 200 račune.
za Master kreditnu je proletos određen 360 uplatni račun pa rekao bih da su zbog toga izopštili mts-ovu. Ne bi me čudilo da i kreditne partije po njima su sistematizovane na 360.
Permutovao sam sa ko zna čim, izvinjavam se. Sve kreditne su ipak na 200 računima, a da li ih odobravaju vlasnicima Računa Plus bivše mts banke je upitno.šta to znači konkretno, jel se može uzeti ko ima račun plus ili ne?
Proverio sam i ja katalog proizvoda i nudi se samo odobrenje za Dinu debitnu na rate. Pravila su ista verovatno za postojeće ugovore i važeće kartice do isteka, ali ako su ih sklonili iz ponude, onda je tako.jel su ista pravila kao i pre, tj 250 din održavanje, revolving itd
Tako je, evo sad pogledah i kod mene. Juce nije bilo prikazano, sad jeste 175 dinara.Juče kad ste spomenuli gledao sam i ništa, a danas su ubacili stavku da je skinuto za održavanje 31 avgusta...
Taj javašluk i sporost je skoro uvek izražen u velikim sistemima na državnim jaslama u Srbiji - u ovom slučaju BPŠ. Nije retko videti takav nedostatak inertnosti i u privanom sektoru, takođe kod velikih sistema, kao npr. Banca Intesa.Da, morao sam da prebacim novac na racun da bih kupio nekretninu. Ne mogu samo istresti kes iz torbe.
I druga banka je trazila poreklo novca i postojala je takodje procedura. Samo su to uradili mnogo profesionalnije.
Dok sam bio u bps bas se osecala ona neprijatna atmosfera i javasluk drzavne ustanove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari