I sad posle ovih par komentara je l' mora da se aktivira na bankomatu i da se stavi pin ili ne mora? Kako me nervira kada nemaju jasna uputstva🤬
Juče provukao ksrticu na bankomatu, podigao neku siću, da ispoštujem dat savet...
Sve prošlo kako treba što se tiče podizanja para, ali nisam još bio u prilici da provučem karticu na nekom terminalu (platim karticom) da se uverim da nakon provlačenja kartice na bankomatu sad sve funkcioniše...
EDIT: A ovo za uputstva su stvarno grozni u Intesi i neorganizovani...
Pisao sam već za Intesa Casa (stambeni krediti) gde dve gospoje rade obradu svih satmbenih kredita na teritoriji NS, a toliko su neorganizovane da nisu u stanju na prvom-drugom sastanku da ti predoče hodogram aktivnosti i koja dokumentacija će biti neophodna za izdavanje kredita, već malo-malo traže nešto drugo, ili traže da se dokument - hipotekarna izjava - urađen kako su tražili (oni poslali tekst), preradi i ponovo overava kod notara, što sve klijenta košta živaca, vremena i para, ali to njih ne zanima.
Pisao sam i da su meni (kad je bilo aktuelno na početku kovid pandemije) samoinicijativno uveli moratorijum na otplatu kredita iako sam im poslao izjavu da neću moratorijum (što je isto debilno napravljeno da se ljudi koji neće moraju izjasniti da neće, umesto da se oni koji hoće izjasne da hoće). Ta njihova greška me je koštala 70€ (doduše i ja sam debil što nisam odmah video da ne skidaju ratu i odmah reagovao), jer se moralo brdo dokumentacije menjati, plan otplate kredita se manjao, naravno sve su iskalkulisali kao da sam ja tražio moratorijum na otplatu, tj. kao da nema njihovog propusta.
U suštini oni greše, mi plaćamo.
EDIT2:
@PJ Intesa kartice ne isporučuje poštom. Može, ali ne isporučuje, tako da to obrazloženje baš i ne stoji...
EDIT3: @[Miki] druže, pa dva posta iznad tvog sam pisao da prva aktivacija na POS terminalu ne funkcioniše.