@Trisystema obavezno bi te zvali telefonom da te obaveste o prilivu i pitaju gde ćeš da potpišeš izjavu, osim za godišnju od istog nalogodavca, tj. tada knjiže po dospeću.
Verovatno je spam, cirkuliše dosta u prethodnih par nedelja, ja dobio "uplate" od Intese, Raiffeisen-a, Eurobanke i još par njih![]()
I meni, čim sam joj dao šansu malo. Neuporedivo je bolja nego stara, i web ebanking takođe.Odlično, meni se nova aplikacija sviđa.
A ja jos od Panonske banke i to od marta 1983 godine ....Ја сам у Интези 18 година, још од Делта банке. 😀
mesto koje radi 24h... tu su obicno bankomati, ulazi se ubacivanjem kartice na vratima...Glupo pitanje ali šta je Zona 24h u Intesi? Ekspozitura nema bankomat, a piše Zona 24h. Šta im to znači?
Takav vid placanja ce biti omogucen u novoj aplikaciji koju sada vecina koristimo, samo kada ce biti omoguceno ne zna se jer rade na tome, prvo je bilo price do Nove god, pa pocetak godine, ja kad sam bio u januaru po karticu u banci rekli mi da se radi na tome ali nemaju precizne informacije.Da li neko ima predstavu kako ćemo plaćati kada ukinu Wave2Pay? Ja ga imam jer sam prilikom aktivacije aplikacija na novom telefonu imala aktivne obe aplikacije Intesa na starom uređaju i takođe Wave2Pay pa sam nekom suludom kombinatorikom radećih aplikacija na starom telefonu, starog Intesa Online portala i sačuvanog ID korisnika uspela da aktiviram novu app i W2P i na novom uređaju... zanima me šta planiraju, kako ćemo plaćati telefonom tog sudnjeg dana 🤣 kada ostane samo nova aplikacija?
Za preduzetnicki racun moze, bukvalno par klikova. E sad ovo je info ako radis sa portala https://secure.bancaintesa.rs/FxWeb2/Account/LoginMože li preko Intesinog m-bankinga da se radi raspored priliva iz inostranstva? Preduzetnički račun. Znam da u nekim bankama bukvalno na dva klika preko aplikacije, pa ako neko ima iskustva, zahvaljujem,